2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24915 بازدید | 858 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدای خوب از طرف مادری

دیر سفیدشدن موها از طرف مادری

از لحاظ ظاهری بیشتر ب مادرم کشیدم

اما اخلاقیاتم و نوع صحبت کردنم ب پدرخدابیامرزم کشیده 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من درکل ازهمه چیز صورتم راضیم مثلا چشمای درشت و ابروهای پر وکشیده ام ب خانواده مادریم بینیم کوچیکه هم خانواده بابام هم خانواده مامانم پوست صاف و سفید ب هر دوتاشون،اندامم ب مامانم رفته راضی ام،راستی بیبی فیسم هستم همه وقتی میبنتم سنمو خیلی پایین میگن قدمم ب خانواده مادری رفته ب خاله هام یکمی اگ بلندتر بودم خیلی خوب میشد

قد بلند و اندام خوب  مادر

چشم طوسی پوست سفید پدر

چشم خوش حالت مادر

بینی ک همه فک میکنه عمله😅از مادر

اعصاب خط خطی از پدر🫣😁

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

خوباشو بگم؟ 

دندونام ردیف و مرتب و سفیدن به سمت مادری کشیدم

ببنیم متوسط و قشنگه اونم به مادری کشیده

ابروها و مژه هاب پری دارم. همه فک میکنن مژه هام کاشته 😂این از پدری

ببخشینا(🙈) بعضی اندام هام خوبه به عمم رفته

ولی پرموام منم مثل تو...

پوست سفید و سفت از سمت مامانم

موی لخت و پر از سمت بابام

دماغ عقابی از سمت بابام😕

استیل خوب از سمت مامانم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚