2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24938 بازدید | 858 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قطعا چیزای بد هم هست اما خوباشو میگم

چشم درشت لب قلوه ای کوچیک قد بلند هیکل خوب موی لخت پر نازک صورت بیبی فیس ظریف هوش ریاضی و منطقی انگشت کشیده رنگ پوست جذاب گندمی مژه و ابرو نرمال خب شاید زیاد دیگه باشه اما بهشون دقت نکردم برای اینا هم از خدا ممنونم🩵🩵🧡🧡

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

من قد بلند و پوست و چشم روشن و اخلاق آرام و بیخیالی در خیلی از امور از پدر و خونواده اشون، جنگنده بودن و حرف نخوردن در زمان مناسب از مادر و خونواده اشون!

خوش اخلاقم بسیاااااااار، ولی در زمان مناسب، پاره میکنم طرف مقابل رو، مخصوصا در دفاع از همسر و بچه، بچه ندارم، هر بچه ای که ببینم بهش ظلم میشه، پاره میکنم طرف مقابل رو!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

خداروشکر اصلا سمت مامانم نرفتم

یه مادر بدذات و بدخو دارم

به سمت پدری رفتم

خیلی دلم پاکه و خوش ذات

چهره هم سمت پدری قد متوسط ۱۶۸

چشم و ابرو مشگی

بدن پر و ساعت شنی

صورت گرد

همه چیزو دوست دارم😍🥰

به لحاظ زنانگی هم درحد اعلی همسرم همیشه میگه

ژن تبریزی ها😍

خب قطعا چیزای بد هم هست اما خوباشو میگمچشم درشت لب قلوه ای کوچیک قد بلند هیکل خوب موی لخت پر نازک صو ...

آخ آخ آخ

عجب حرفی زدین خواهر

بام رفته بود بابت زیبایی که خدا بهم داده شاکر باشم.

( در حرفم غرور نبود که زیبا هستم، لطف خدا و جای سرانگشتان خداوند هست که بهشون افتخار میکنم).

همیشه در اوج سلامت و زیبایی باشین خواهر!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

خوبی های ارثیم 

قدم بلنده تو خونوادمون حتی از بابام و داداشم هم قد بلند ترم به بابا بزرگم رفتم

چشم هام عسلیه که خودم خیلی دوستش دارم

لب هام پره وقلوه ای و خط لب خدا دادی دارم

پوستم بدون خال و صافه جوش بلوغ هم نزدم

درکل چهره خوبی دارم و دوستش دارم

اما بدی هام

پوستم با چاق و لاغر شدن سریع ترک برمیداره ازبین نمیره ارثی همه داریم

باسن خشک و کاملا لاغر البته هیکلی خوبم فقط باسنم تو پر نیست من و ابجیم اینجوریم

پاهام خیلی دون دونه و صاف نیست