2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24849 بازدید | 858 پست

آها 

به جز اینکه خداروشکر غبغب اصلا ندارم دیدم جدیدا چونه هم تزریق میکنن که اونم دارم 

یعنی قبلا میگفتن مدل صورتت مث خارجیاست ( نمیگم خوشگلا ، منظور فرم صورته فقط)وگرنه کاملا عادی نه زشت نه خوشگل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محتاط بودنم

با سیاست بودنم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

به نام خدا

یک عدد پرموی شامپانزه نما هستم که دندان و جنس خوب موی سر به ارث بردم

بین خانواده خدا برکت بده به خالم و داییم رفتم قد بلندم

عوضش صبحا گاهی اوقات اخلاق ندارم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بذار من ژن بدی که بهم ارث رسیده رو بگم اول

بیش فعالی  یعنی این مغز صاب مرده ی من آروم قرار نداره  انگار زیرش آتیش روشنه... یه جا بند نمیشم...اگه یه جا واسیم مغزم  صد جا میره و همزمان باید پام رو تکون بدم.

ژن خوب که بهم رسیده  سفید بورم  با چشمانی درشت گریه ای اصطلاحا 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
چشم ابروم میگن خیلی قشنگه از سمت مادر مژه هام فر پره ک حالت چشامو کشیده تر کرده از سمت مادر پوستم صا ...

چه زیبا

کوچیکترین خواهرم الان 8 سالشه، 7 ماهه به دنیا اومده برا همین حدود 2 ماه تو دستگاه بود و خب سرش همش ی جور بوده، برا همین پشت کله اش اندازه یه سکه 500 تومنی مو نداره یه کچلیه کوچیکه ک بخاطر پرستارام هست ک باید اینا رو جابجا میکردن اما نکردن، موهاشو نمیتونیم خرگوشی ببندیم برا همین :( درک میکنم چی میگی 

چ بور هستین 😍ابروهای تو خوشگل تره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️