2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24849 بازدید | 858 پست
منم تازه آرایشم نمیکنم اونقدر بچه مثبتم لاک بزنم حس درد به ناخنام منتقل میشه. عجیب بود نبود؟

ن والا چون منم همینم، هیچ آرایش نمیکنم اصلا، فقط ضد افتاب میزنم، حتی بعضی اوقات رژ ک میزنم برم بیرون تو اسانسور ک خودمو میبینم با دست اروم پاکش میکنم حس میکنم زشته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم که ژن خوبی ندارم🤣

ولی تا دلتون بخاد ژن بد دارم

پایین تنه پر دارم و هرچی میخورم میشه پهلو و ران 

صورت لاغر

دماغ عقابی

پوست سبزه

بی اعصابی

و....

انواع و اقسام بیماری های پدرومادرمو دارم

ولی خواهرو برادرم برعکس منن و خوشگلن

اونا هرچی خوشگلی بوده رو گرفتن و خرابا برای من موندا

ن والا چون منم همینم، هیچ آرایش نمیکنم اصلا، فقط ضد افتاب میزنم، حتی بعضی اوقات رژ ک میزنم برم بیرون ...

منم اصلا از آرایش کردن خوشم نمیاد بخدا لاک بزنم ناخنام درد میگیره 😬

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

چشم رنگی 

مو بور 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خداروشکر پس ایشالا 100 سال ب بالا ک شدیم بیا همو ملاقات کنیم😎😂

من قبلا میگفتم۹۴سال عمر میکنم ولی گفتم خدا۲سال کم کن،ولی باعزت وتمیز،یه سالشم از خداخواستم هدیه بزاره رو عمر همسرم،انشالا خدا به همه عمر باعزت بده

منم که ژن خوبی ندارم🤣ولی تا دلتون بخاد ژن بد دارمپایین تنه پر دارم و هرچی میخورم میشه پهلو و ران صو ...

بستگی داره چجور نگاه کنی به خودت

گفتم من مامانم سفیده، اما بابام سبزه سبزه، من سفید شدم خواهر بزرگم سبزه(اما خب از من خوشگل تره خیلی 😂) انقدر عاشق رنگ پوستشه ک همش از خدا شاکره براش، میگه انگار برنزه ام و رفتم سولار(درست نوشتم؟) طبیعی

منم که ژن خوبی ندارم🤣ولی تا دلتون بخاد ژن بد دارمپایین تنه پر دارم و هرچی میخورم میشه پهلو و ران صو ...

البته شوخی بود

همه نقاط مثبت دارن

من ماشاالله قدرت بدنی دارم

چشمام درشته و خوش هیکلم 

دل مهربونی دارم

🤪🤪🤪🤪

ظاهرمو دوست دارم هم قد واندامم وهم چهرم که با خانواده پدریم رفته خداروشکر،بینیمو خیلی دوست دارم هیچ کس باورش نمیشه خدادادیه وفک می کنن عمل،صورتمم زاویه داره کلا خوش تراشه😅

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
من قبلا میگفتم۹۴سال عمر میکنم ولی گفتم خدا۲سال کم کن،ولی باعزت وتمیز،یه سالشم از خداخواستم هدیه بزار ...

دقیقا عمر مهم هست اما اینکه چجور بگذرونیش مهم تره

من خودم حاضرم کلا 30 سال عمر کنم ولی 30 سال مفید ک بدونم رفتم اون دنیا پدرمو در نمیارن😂