2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24911 بازدید | 858 پست
من چیزی ک تو ظاهرم واااقعا عاشقشم چشمامه که به هردو سمت کشیده ..اصا خیلی دوس دارم چشامو ..بعضی وقتا ...

منم واقعا از چشمام خوشم میاد، با اینکه من بین خواهرام چشمام از همه کوچیکتره، وقتی جلوشون میگم چشمامو دوستدارم اینجورن ک تو مگه ژن چشم خوبو از مامان گرفتی؟ 😂 اما مامانم میگه چشمای من چشمای خودشه دقیقا

خواهش میکنم خواستم ببینم چقدر ویژگی های خودتون رو دوست دارید

من بابای بابام (همون بابابزرگم) متولد 1276 بوده😎سال 1383 ام بدون هیچ بیماری فوت میکنه انگار که عمرش ...

منم پدربزرگم متولد۱۲۷۰بود،سال۷۶،سالمه سالم،براثر کهولت سن صبح صبحانشم خورد،گفت حالم یجوریه،دراز کشید وچشماش بست،قشنک یادمه،چون سرباز دربار بود،تو اواخر هنوزم میگفتیم رژه،بلند میشد رژه میرفت،پاشو صاف میورد بالا،نه الزایمری،نه دندون کشیده ای هیچچچچچ،۱۰۶سالش بود،برادراشم همه همین بودن من دیدمشون،زیر۹۰فوت نکردن همم سالم،پدرشم میگن بالا۱۰۰بوده،خلاصه عمراشون زیاد ومفید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قد کوتاهیی خانواده پدرم هیکل برزیلی مامانم پرمویی عمه هام  گندمی بودن خاله هام😂چشم ابروم به مامانم رفته خیلی دلبرررم

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

شماها که همتون خوشگلید پس این خانمایی که ما تو خیابون میبینیم و زیبایی متوسطی دارن کین؟

همه خوشگل نیستیم داریم داریم فقط ویژگی های مثبت رو میگیم ک همه دارن 

وگرنه بد هم داریم هممون

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

منم پدربزرگم متولد۱۲۷۰بود،سال۷۶،سالمه سالم،براثر کهولت سن صبح صبحانشم خورد،گفت حالم یجوریه،دراز کشید ...

خداروشکر پس ایشالا 100 سال ب بالا ک شدیم بیا همو ملاقات کنیم😎😂

شماها که همتون خوشگلید پس این خانمایی که ما تو خیابون میبینیم و زیبایی متوسطی دارن کین؟

منم تازه آرایشم نمیکنم اونقدر بچه مثبتم لاک بزنم حس درد به ناخنام منتقل میشه. عجیب بود نبود؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اینجور که من خوندم بیشتریا چشم رنگین تعجب آوره

عجبا این تاپیک پر از حس خوبه ./

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..