2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24938 بازدید | 858 پست
بابا اه من باز نرسیدم 😂 ولی همه دارن میگن خوشگلی من خوشگل میدونمت

❤🤣

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از مامانمهوش و صبر

خیلی خوبه صبر آفرین به مامان و خودت 

مامان منم صبوره ولی من کاملا برعکس اون 

یه دل پاکی هم داشتم که از اون بهم رسیده بود ولی الان دیگ اونم ندارمش

ای وای دماغ یعنی دوست دارم دماغمو بکنم بندازم دور

منم همه چیزم اوکیه یعنی نقصی ندارم فقط دماغم ریده توش

نمیدونم چرا عملشم نمیکنم😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

کلا خداروشکر بدنای مقاوم دربرابر بیماری داریم از طرف پدری،منم کپی عمم،استعداد چاقیم نداریم واصولا عمرمون بالا۹۰ولی سالم،موهامونم دیر سفید میشه

ولی خب معده هامون ضعیف واسترسی هم هستیم یمقدار

قد بلند و چشم اهویی و هیکل لاغر و رو فرم  از مادر 

عصاب داغون  و دماغ داغون تر  از خانواده پدری 

مردشورشونو ببرن الهی 

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

دوستان خیاط و علاقمند به خیاطی امضام رو نگاه کنید😊

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

خیلی خوبه صبر آفرین به مامان و خودت مامان منم صبوره ولی من کاملا برعکس اون یه دل پاکی هم داشتم که از ...

وقتی ژنتیکی باشه افرین نداره 

همین که میگی دلم پاک بود الان نیس .. نشون میده از خیلی ها جلوتری 

قدر خودتو بدون 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️