2777
2789

منم تصمیم گرفتم مهرمو ببخشم و برم از خونش

اومدم و از اون روز پیام نداد حتی بعد یه مدت پیام داد میخوای جدا شی یا نه منم دیگه جوابشو ندادم چون دلمو بد شکست بهم گفت تو زشتی شبیه خر میمونی

بعدم که دادخواست طلاقو اینا اینم یک درصد تلاش نکرد برگردیم بهم من باز التماسش کروم اما فایده نداشت 

و وقتی تو دوران طلاق بوریم یکیو میدا کردو رل زد باهاش خاستگاریشم رفت استوریای عاشقانه و فلان میزاشت

موند و ما جدا شدیم منم چون خیلی دوسش داشتم بازم پیام دادم که حدا نشیم برگردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما اون منو نخواست و رفت فقط بخاطر یه چیز چرت

خودم ۱۸ سالمه اون ۲۵ 

خیلی حالش خوبه میبینم میشنوم

الان اما یه موضوع مهمتر هس اینکه هرکاری میکنم از دلم نمیره مهرش خیلی دوسش دارم باورم نمیشه اصلا که اون عوض شد

خاستگار برام اومده ۱۵ سال ازم بزرگتره خیلی ردش کردم اما ول نمیکنه منم دلم میش شوهر سابقمه درحالی که اون منو به پشمشم حساب نمیکنه

بنظرتون چیکار کنم اشتباه کردم جدا شدم یا نه ازدواج با این فاصله سنی غلطه یا درست

واااای اینهمه کتکت میزنه کوچیکت میکنه چندبار تادمه مرگ برده وآوردست بازم‌میخوای برگردی؟دلت کتک و فحش و ناسزا میخواد؟ خب بگو بابات و داداشات بزننت و فحشت بدن...واقعا برای خودت ارزش قائل نیستی...اه اه اه...بازم میگی دوسش دارم؟؟؟ وقتی اون تورو نمیخواد اصلا بشاش بهش کثافته لجن رو ...چقدر باید آدم حقیر باشه که احازه بده بهش اینقدر ظلم بشه...اصلا هم اشتباه نکردی بهترین کارو کردی ولش کن فراموشش کن ...واااای چقدر از دستت عصبیم ...هی تورو زده و دوباره رفتی؟؟؟؟؟

واااای اینهمه کتکت میزنه کوچیکت میکنه چندبار تادمه مرگ برده وآوردست بازم‌میخوای برگردی؟دلت کتک و فحش ...

اخه خوبیاییم داشت محبت میکرد اما خرابش میکرد بازم

نمیدونم وابستگیه عشقه تو چشمم یدونس تا الان ۴ تا خاستگار رد کردم هرکاری میکنم نمیره از دلم میدکنم احمقم وای بخدا دست خودم نیست اخه بهم میگفت دخترم بغلم میکرد  ادعای دوست داشتن میکرد میگفت بری میمیرم ولی زود حایگزین کرد میدونی فقط دخترم گفتناش نمیره از یادم دارم دیونه میشم همش میگم نکنه اشتباه کردم تازه همشم حالش خوبه اونی که روزگارش سیاس منم انگاروخدا داره از کمر من میزنه

عوضی یهو ول کرد همه چیو

اخه خوبیاییم داشت محبت میکرد اما خرابش میکرد بازمنمیدونم وابستگیه عشقه تو چشمم یدونس تا الان ۴ تا خا ...

خب وقتی ول کرده

توام ولش کن

احساسی نشو براخودت ارزش قائل شو...الانم نمیخواد ازدواج کنی یمدت صبر کن تا عقل بیاد تو کله ت بعد  با چشم باز ازدواج

تو چه میدونی که اونم الکی داره وانمود میکنه حالش خوبه. شاید میخاد عمدا تو رو اذیت کنه

من دارم میپاشم از دورن نمیدکنم چیکار کنم از ذهنم و قلبم بره به بدیاش فک میکنم بازم نمیشه

خب وقتی ول کردهتوام ولش کناحساسی نشو براخودت ارزش قائل شو...الانم نمیخواد ازدواج کنی یمدت صبر کن تا ...

هرکاری میکنم نمیتونم به خودم بقبولونم که دوسم نداره میگم نه اون قبلا دوسم داشت اما بعد با خودم میگم اگه دوسم داشت چرا کتکم میزد ولی بازم این قلب من نفهمه حالیش نیس دارم دیونه میشم واقعا هر روز کلی فکرو خیال میکنم

هرکاری میکنم نمیتونم به خودم بقبولونم که دوسم نداره میگم نه اون قبلا دوسم داشت اما بعد با خودم میگم ...

به قلب نفهمت کار نداره، به مغز خراب ات ربط داره   شوخی کردم دوست عزیز ولی یه بیماری هست در روانشناسی بنام "سندرم استکهلم" یا "سندرم درماندگی آموخته شده". آدمها به بدبختی و کتک خوردن هم عادت میکنن و اکثر آدمها یک بدبختی آشنا رو به یک خوشبختی ناشناخته ترجیح میدن.برو روانشناس خودتو درمان کن تا آسیب بیشتری ندیدی