2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما بازم اشتی کردیم

و خانواده همسرم به قدری دخالت میکرون تو زندگیمون که ۸۰ درصد دعواهامون سر اونا بود وقتی بیرون بودیم باهم همش پشت سرهم زنگ که نریم رابطه داشته باشین حامله شه ابرومون بره

مادر شوهرم خیلی اذیتم کرد نمیبخشمش انقدر دخالت میکرد به شوهرم میگفت اون داره ازت سو استفاده میکنه و هر روز یه بهونه یه مشت چرتو پرت در مورد من تحویلش میداد یا از جهزیم ایراد میگرفت میگفت جهازت کمه با اینکه پدرم هیچی واسم کم نزلشت

شوهرم همش طرف من بود با هرکی که با من بد بود قطع رابطه کرد حتی مادرشو بخاطر من کتک زد با مدرش دعوا کرد اینا همش دخالت میکردن همش به من فحش میدادن میگفتن تو زشتی تو فلانی خلاصه خیلی اذیت میکردن همش تحقیرم میکردن همش شوهرمو میخواستن پر کنن بندازن به جونم

شوهرم خیلی دوسم داشت همه کار برام میکرد ولی وقتی عصبی میشد ممکن بود حتی اقدام به قتلم کنه

خیلی باهاش خاطرات خوبی دارم خلاصه ما رفتیم خرید عروسی خانوادم واسه شوهرم بهترینارو خریدن گرونتریناشو

اما اونا وسط بوتیک پدر شوهرم سر شوهرم داد زد که مانتو واسه چیته میخری براش خرجای مهم تری داری من اونجا زدم زیر گریه شوهرم گفت قول میدم زندگی واست بسازم اب تو دلت تکون نخوره