2777
2789
عنوان

مامانا بچع شمام شده بیدار بشه بدنش بلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 36 پست
عزیز دلم نگران نباش.شنبه می بری دکتر دیگه .چیزی نیست.جوجه ات ترسیده احتمالا لرزیده. اگر به جایی خیره ...

نه خیره نشد گیجم نبود میدونم زبونم لال اونا علائم تشنج ولی نگرانم دعاش کن توروخدا امشب سالم باشه من خیلی عذاب کشیدم تا الان 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مادرا میگن طبیعیه من حتی خودمم بدبخابم یا کسی تو خواب صدام کنه اینطور میشم ولی بچس میترسم شنبه و ...

خدا انشالا از قضا و بلا حفظش کنه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
نگران نباش عزیزم همون که بغل میکنی آروم میشه نشونه خوبیه یعنی مشکلی نیس

خدا از زبونت بشنوه دعاش کن توروخدا امشب من خیلی عذاب کشیدم سالم باشع فقط

شاید جیش میکنهدختر منم جیش میکرد در حد یکی دو ثانیه میلرزید

نه اون لرزش فرق دارع اون میدونم چجوریه میلرزید تا بغلش کردم اروم گرفت 

نه خیره نشد گیجم نبود میدونم زبونم لال اونا علائم تشنج ولی نگرانم دعاش کن توروخدا امشب سالم باشه من ...

نگران نباش اصلا عزیزم.

چیزی نیست 

فقط دیگه نترسه 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ان شاءالله هیچی نباشع ممنونتم یه مامان گفت طبیعی نیست من ترسیدم

قربانت. 

چون میگی اول ترسیده احتمالا به خاطر همونه.

بد به دلت راه نده عزیزم.

واسه جوجه ات صلوات فرستادم🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

نه اون لرزش فرق دارع اون میدونم چجوریه میلرزید تا بغلش کردم اروم گرفت

ببر دکتر یوقت خدایی نکرده چیز خطرناکی نباشه

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
قربانت. چون میگی اول ترسیده احتمالا به خاطر همونه.بد به دلت راه نده عزیزم.واسه جوجه ات صلوات فرستادم ...

اخه خودمم اینطور میشم بد خواب بشم یا بترسم 

لطف کردی ان شاءالله هیچی نباشه عاقبتت بخیر بشه

ببر دکتر یوقت خدایی نکرده چیز خطرناکی نباشه

ببین من خودم تو خواب بترسم یا بد خواب بشم بدنم بیداربشم شروع ب لرزیدن میکنه خیلی مامانا گفتن بچهاشون اینطورن یکی میگف حتی چونش میلرزع شنبه میبرمش دکتر ولی تا اون روز من از استرس میمیرم میدونی 

ببین من خودم تو خواب بترسم یا بد خواب بشم بدنم بیداربشم شروع ب لرزیدن میکنه خیلی مامانا گفتن بچهاشون ...

درکت میکنم عزیزم ان شالله چیزی نیست بد به دلت راه نده

دختر من الان دوسال و هفت ماهشه کل این دوسال و هفت ماه با استرس و ترس گذشت بچه داری سخته

درکت میکنم عزیزم ان شالله چیزی نیست بد به دلت راه ندهدختر من الان دوسال و هفت ماهشه کل این دوسال و ه ...

خیلیی زیاد سخت من ک پیرشدم ان شاءالله هیچی نباشه چون خودمم میشم یکم خیالم راحت ولی میترسم😭😭

خیلیی زیاد سخت من ک پیرشدم ان شاءالله هیچی نباشه چون خودمم میشم یکم خیالم راحت ولی میترسم😭😭

ان شالله چیزی نیست

شاید مور مور میشه دیدی خودمونم یهو مور مورمون میشه بدنمون میلرزه