2777
2789
عنوان

مامانا بچع شمام شده بیدار بشه بدنش بلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 36 پست
ان شالله چیزی نیستشاید مور مور میشه دیدی خودمونم یهو مور مورمون میشه بدنمون میلرزه

من خودمم مثل دخترم میشم ولی

بچتون بیدار میشع کامل تعادل داره؟؟  یعنی مثلا شده از خواب بلند بشه خواب الو باشه بخواد سرپا بشه بیوفته؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
من خودمم مثل دخترم میشم ولیبچتون بیدار میشع کامل تعادل داره؟؟ یعنی مثلا شده از خواب بلند بشه خواب ا ...

اره خب میشه چون گیج خوابه هنوز

بعد دختر من تا چشماش باز میشه پا میشه راه میره یکم صبر نمیکنه ویندوزش بالا بیاد😂

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خب میشه چون گیج خوابه هنوزبعد دختر من تا چشماش باز میشه پا میشه راه میره یکم صبر نمیکنه ویندوزش ...

ممیوفته زمین؟  دخترم از خواب ک بلند شد گفتم میلرزید بعد بغلم اروم شد زود اومد پایین بدون کمک سرپا میشه هی میخواس سرپا بشه میوفتاد تا تعادلشو کم کم حفظ کرد عادیه؟ 

ممیوفته زمین؟ دخترم از خواب ک بلند شد گفتم میلرزید بعد بغلم اروم شد زود اومد پایین بدون کمک سرپا می ...

خیلی کم پیش اومده بیفته ولی تلو تلو میخوره

بعد دخترت الان خیلی کوچیکه یه سالشه هنوز راه رفتن و ایستادنش جون دار نیست که

خیلی کم پیش اومده بیفته ولی تلو تلو میخورهبعد دخترت الان خیلی کوچیکه یه سالشه هنوز راه رفتن و ایستاد ...

اره دقیقا کلا تازه یاد گرفته راه بره هی میخوره  زمین جدیدا یاد گرفته بدون کمک سرپا بشع بچم از خوابم بیدار شده بود نگران شدم

اره دقیقا کلا تازه یاد گرفته راه بره هی میخوره زمین جدیدا یاد گرفته بدون کمک سرپا بشع بچم از خوابم ...

نه چیزی نیست تا حرفه ای بشه هی میخوره زمین