2777
2789

دو روز پیش از صدای بلند تو خواب بیدار شد ترسید بدنش میلرزید باز بغلش کردم اروم شد خوابید امرور ولی صدایی نبوو اول بهم خندید دیدم بدنش میلرزع بغلش کردم اروم شد کسی تجربه نداره دکتر نپرسیدید

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

سردش نیست؟!

به جایی خیره نمیشه ؟

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سردش نیست؟!به جایی خیره نمیشه ؟

نه اولین بار ک طفلک از صدا بیدار شد ترسیده بود هول شدع بود باز خوابید

امروزم نگام کرد بهم میخندید صحبت کرد ولی لرزش ریز داشت بدنش گاهی اینطور میشه طبیعیه؟ 

نه اولین بار ک طفلک از صدا بیدار شد ترسیده بود هول شدع بود باز خوابیدامروزم نگام کرد بهم میخندید صحب ...

همون به خاطر ترسه احتمالا .

ولی با یه پزشک اطفال حتما مشورت کن .

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

همون به خاطر ترسه احتمالا .ولی با یه پزشک اطفال حتما مشورت کن .

شنبه وقت دکترشه ولی تاشنبه من دیوونه میشم خیلی مامانا گفتن طبیعیه حتی خودمم کسی تو خواب صدام کنه بدنم بیدار بشم شروع به لرزش میکنه ولی نگرانم

نگران نباش، ولی حتما از پزشک سوال کن، چیزی نیس که ازش راحت بگذری، 

سوره بقره هم بسیار بلحاظ ماورایی پاک کننده هست، میتونی در طول روز بزاری تو خونه پخش بشه، تا چهل روز

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
شنبه وقت دکترشه ولی تاشنبه من دیوونه میشم خیلی مامانا گفتن طبیعیه حتی خودمم کسی تو خواب صدام کنه بدن ...

عزیز دلم نگران نباش.

شنبه می بری دکتر دیگه .

چیزی نیست.

جوجه ات ترسیده احتمالا لرزیده. 

اگر به جایی خیره نمیشه مشکلی نداره 

دختر منم ۱۹ ماهشه گاهی اینجوری میشه

از دکتر نپرسیدی ایراد داره یا نه؟ 

میلرزه تا بغلش کنی اروم میشه لرزشش؟ دخترمن گاهی اینطور میشه دو روز پیش ک ترسیده شد امروزم خونه ساکت بود خودش شد

نگران نباش، ولی حتما از پزشک سوال کن، چیزی نیس که ازش راحت بگذری، سوره بقره هم بسیار بلحاظ ماورایی پ ...

همه مادرا میگن طبیعیه من حتی خودمم بدبخابم یا کسی تو خواب صدام کنه اینطور میشم ولی بچس میترسم شنبه وقت دکترشه

حتما ممنونم امشب شب ارزوهاس برای سلامتی دخترم اگر لطف کنی دعاکن