2777
2789
عنوان

نامزدم امروز اومد پیشم بعد کلاس گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 33266 بازدید | 295 پست
حق گفتی بخدا. من باورم نمیشه که دارن درباره مردی که اصلا نمیشناسنش و لغزشی ازش ندیدن این جوری قضاوت ...

بخدا ک اینا دلاشون سیاهه انگار ک دوس ندارن کسی خوشبخت شه

بی دلیل تخم شک و بدبینی رو میکارن

گناهه و اینا دم از دین خدا میزنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣نمیدونم چی بگم فعلا که نزدیک هفده هجده سالی هست داریم زندگی می کنیم ولی خب خیلی جاها زودتر از اطرا ...

شما داری میگی اطرافیان و برادرم ن مردی ک نمیشناسی درسته؟ 

شما حدست درمورد کسایی درست درمیاد ک میشناسیشون اونم با توجه ب شناختنون ن حس ششم

بچه ها اینقدر جنایی نکنین یعنی شماها گاهی بی دلیل دلتون نمیگیره؟

یه بار چند وقت پیش دلم گرفت رفتم پیش مادرم گفت چته یهو بغضم ترکید هیچی الان فکر‌میکنه داستان جدی و مشکلاتم خیلی بزرگن هر روز هی میگه دردت چیه میگه من و بابات پیریم‌مبادا جدا شی ها

آخه ننه کی خواست جدا شه

یه بار چند وقت پیش دلم گرفت رفتم پیش مادرم گفت چته یهو بغضم ترکید هیچی الان فکر‌میکنه داستان جدی و م ...

دقیقا 

این ی چیز طبیعیه ک یهوی احساس تهی بودن کنی، احساس کنی فقط باید گریه کنی 

خیلی وقتا برام پیش میاد و حتی پشتش داستانی نیست و ب قول شما یکبار مامانم دید با اهنگ گریه میکنم، هنوزم میگ نری بشینی گریه کنیا😂😂

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
اخرش چیشد؟ دروغ میگفت؟!

دروغ نمی‌گفت، قصد ازدواج داشت اما خواهرش اجازه نمی‌داد اینم میومد پیش من گریه میکرد از بدبختیاش میگفت😂 وسطاشم چند جا خواستگاری رفته بود به انتخاب خواهرش ،اما به من نمی‌گفت