هرچی گفتم چی شده گفت دلم گرفته و تو دنیا جز تو کسی نیس ک دوسم داشته باشه بعد سرشو گذاشت رو پام شروع کرد ب گریه کردن
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم من خیلی ازتایپیکات خوندم درمورد این آقا حس کردم شمارو خیلی دوسداره شماهم مشخصه دوسش داری ولی از یه چیزایی مث تفاوت سنی میترسی که باهاش ازدواج کنی خوشبخت نشی ولی اینو بدون کسی که بتونی دوسش داشته باشی واونم تو رو اینجوری بخاد شاید دیه تو زندگیت پیدانشه اگه از لحاظ مالی هم میتونه زندگیتو تامین کنه که عالی میشه
بعضیا چه نظرات عجیبی میدن چرا شک تو دل بنده خدا میندازین خب اونم آدمه دلش میگیره پیش پارتنرش گریه کرده چه اشکال داره
عهد قجره مگه مرد هم گریه میکنه بخدا اونام دل دارن
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
ب ابلفضل بعضیاتون معلوم نیس فازتون چیه ...یعنی شماها برا دوس پسرا و نامزدهای خودتونم همینه نسخه حتما ...
حق گفتی بخدا. من باورم نمیشه که دارن درباره مردی که اصلا نمیشناسنش و لغزشی ازش ندیدن این جوری قضاوت میکنن. حواسشون نیست که ضامن نارنجک رو کشیدن پرتاب کردن تو زندگی استارتر. معلوم نیست بعضیا چی میخوان. خودشون میگن مردا بی احساس و فلان. یه مرد هم که دلش گرفته و احساس تنهایی کرده میاد پیش نامزدش گریه میکنه میگن نه حتما یه غلطی کرده که الان ناراحته😑