2777
2789
چی

ی مبلغ بالایی اومد تو کارتم ک این مبلغ پول فروش خونه دوستم بود 

دوستم زنگ زد و شماره کادتمو خواست منم بلو دم دستم بود دادم بهش 

بعد چون خیلی وقت بود باهاش کار نکرده بودم رمزش یادم‌نبود 

هر بانکی رفتیم گردنش نمیگرفت کل شعبه های بانک سامان رو ما رفتم میگفتن بلو ب ما ربط نداره 

خلاصه ما با بدبختی این پولو از بلو برداشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم راجع ب این بلو یچیزی هست باعث شد من دیگ توی این کارت پول نریزم ب نظرم مورد اطمینان نیس

این مال بانک سامانه

چرا فکر میکنید قابل اطمینان نیست؟

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
ی مبلغ بالایی اومد تو کارتم ک این مبلغ پول فروش خونه دوستم بود دوستم زنگ زد و شماره کادتمو خواست منم ...

با پشتیبانی تماس گرفتید؟

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
اره بابا هیچ جا پاسخگو نبود با کلی نامه نگاری دادگاه ما از بانک مرکزی کمک گرفتیم

ای بابا چه سخت در خواست کا ت جدید میداد کاش 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
ی مبلغ بالایی اومد تو کارتم ک این مبلغ پول فروش خونه دوستم بود دوستم زنگ زد و شماره کادتمو خواست منم ...

عه پس چرا میگن زیر نطر سامان 

شوهرم میخاست بگیره چون گفتن اگه باهاش کار کنی امتیاز وام داره شوهرمم زیاد پول از کارتاش رد بدل میشه 

نزاشتم گفتم بهش اعتباری نیست 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اره دقیقا برای پول کم کارهای روزمره ب شرط اینکه رمزش یادت نره

رمزش خیلیییی راحت بازیابی میشه که

چطور نتونستید؟؟ برام سوال شد واقعا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇