2777
2789

البته من کلا قصد ندارم کسی رو وابسته کنم ولی اگر بخوامم فک نکنم بتونم در عوض حس میکنم پسرایی که دیدم خوب بلد بودن این کارو بکنن 

حس بدیه که نمیدونم اصلا چطور یه پسر وابسته میشه

منم فکر میکردم بلد نیستم اما دیدم کسی چقدر بهم وابسته شد

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وابستگی کلا چیز خوبی نیست

اگه دخترای تعداد وابسته هاشون بیشتره

چون اعتماد به نفس شون پایینه و متاسفانه فکر میکنن آقایون خیلی اکلیلی هستن در حالی که مردا به شدت دنبال منافع شون هستن تو رابطه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همینکه بفهمه تو وابستش نمیشی

ینی چطوری؟؟ببین من دختر شلی نیستم ینی زیاد احساسات بروز نمیدم زود وابسته نمیشم ولی حس میکنم طرف مقابل اصلا اون حس منو نداره و خیلی بی تفاوتن 

منم فکر میکردم بلد نیستم اما دیدم کسی چقدر بهم وابسته شد

چیشد که وابسته شد؟

من حس میکنم فقط یه پسر ساده و بی تجربه ممکنه راحت بهم دل ببنده کلا بین این همه موردی که آشنا شدیم یک نفر بود که گفت من از وقتی بهم جواب منفی دادی از فکرت بیرون نیومدم اونم اگر راست گفته باشه

ینی چطوری؟؟ببین من دختر شلی نیستم ینی زیاد احساسات بروز نمیدم زود وابسته نمیشم ولی حس میکنم طرف مقاب ...

همیشه بذار اونیکه بیشتر محبت‌میکنه طرف مقابل باشه محبت و توجه ندیدی توم محبت نکن