2777
2789
همیشه بذار اونیکه بیشتر محبت‌میکنه طرف مقابل باشه محبت و توجه ندیدی توم محبت نکن

درسته من همینطورم ولی حسمو قایم میکنم تا اینطور بنظر برسم اما طرف مقابل واقعا حسی نداره صرفا از روی احترام شاید یه کارایی بکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره همون اکلیلی بنظر میان ولی اصن عاطفه ندارن

عاطفه شون از مسیر عقلشون میگذره

تا دختری واسه شون فایده ای نداشته باشه بهش علاقه مند نمیشن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
وابسته ینی چه شکلی

ینی تا زنگ زد سریع نپری رو گوشی

برا خودت وقت بزار

فک نکنه همه چیت حال خوشت حال بدت بهش وابستس

گف بیا ببینمت سریع نگو باشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عجبا ینی چطوری؟اگرم هیچی بروز ندیم که فکر میکنن مایل نیستیم

خب باید بدونی چقدر بروز بدی مثلا اگه میخوای بهش بگی عاشقتمممم از دلتنگیت دارم میمیرمممم بهش بگو ممنونم از اینکه هستی وجودت خیلی ارزشمنده همین،و در مقابل اونم باید بهتر از اینا رو بگه اگه نگفت دیگه هیچی نگو تا یروز خودش پیش قدم شه محبت کنه

درسته من همینطورم ولی حسمو قایم میکنم تا اینطور بنظر برسم اما طرف مقابل واقعا حسی نداره صرفا از روی ...

اگه رو یکی کراش داری و نمیدونی میخوادت یا نه بهش نخ بده خودش اگه بخواد میگه بهت،ببین نمیدونم چیکار کنم دخترا اینو بپذیرن و باور کنن وقتشونو الکی هدر نده پای کراشی که پا نمیده(پسریکه دختری رو بخواد بهش میگه)تموم

ینی تا زنگ زد سریع نپری رو گوشیبرا خودت وقت بزارفک نکنه همه چیت حال خوشت حال بدت بهش وابستسگف بیا بب ...

آهاا اینجوری نیستم ولی نمیدونم چطوریه بعضیا با یکی آشنا میشن پسره خیلی پیگیرش میشه و رابطه رو به سرانجام میرسونه ولی واسه من اینطور نبوده