من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
اینکه دخترا فکر میکنن برن خواستگاری کنن یعنی برابری زن و مرد، به نظرم اشتباهه...
نوع خواستگاری زن نباید مثل مردها باشه...باید با پالس مثبت و زبان بدن خواستگاری کنن...
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
من قبلا دوست پسر داشتم چن تا حقیقت.... ولی همیشه دوس داشتم همسرم گذشتش پاک باشه🤣🤣🤣که خداروشکر همی ...
عزیزم رابطتتون پایدار باشه
خدایی نکرده فکر نکنین توهین کردم نه اصلا😭😂
خب شما هر دو گذشته ی همدیگه رو می دونستین و باهم کنار اومدید من چون تو اطرافیان خودم پیش اومده که مثلا ازدواج کردن بعد ی چیزی از گذشته ی هم فهمیدن نتونستن تحمل کنن از اون لحاظ گفتم
منم فکر میکنم هیچ نیازی به رفیق پسر نداریم وقتی یک پارتنر مرد همراه مونه ، پس بیهوده و خطرناکه.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
عزیزم رابطتتون پایدار باشه خدایی نکرده فکر نکنین توهین کردم نه اصلا😭😂خب شما هر دو گذشته ی همدیگه ر ...
میدونم فدات منم بی منظور گفتم... ما از اول میدونستیم گذشته همدیگه رو. همسرم عاشق من شد و با تمام شرایطم قبولم کرد. ولی هميشه من گردن کلفتم بیچاره جرعت نمیکنه چیزی بگه🤣
نریزید سرمبه نظرم نباید اینستاگرام داشته باشهباید عکس دوتایی بزار توی اپلیکیشن های مجازیش شوخی و خند ...
ایراد مهمونی مجردی چیه؟
البته ناراحت نشی ها فقط میخوام نظرتو بدونم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎