2777
2789
عنوان

ی عقیده ای که درمورد رابطه داری ولی میترسی قضاوت شی رو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 46 پست
همسرم همیشه میگه تو گردنت کلفته🤣البته اون خودشم نمیره سفر مجردی. ولی من دوس دارم

اشتباه میکنی ها

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات شم😭😂هر جی میگفتم سایت قبول نمی کرد گفتم یچی میزنم دوباره عوض می کنم حالا😂که نشد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای دلم با دوستم. آنقدر خندیدیم نزدیکه جیش کتم😂🤣مشکل از سایته خب

اوکی همیشه یکی هست دوست داره ریپلای کنه و مخالف باشه حالا هرحرفی زدی فرقی براش نداره شما ازهمونایی

همیشه ام یکی هست که چرت بگه🤣من کلی گفتم نمیدونم سوزش از کدوم سمت بود

یه تعلیقی سیاسی🤕

منم فکر میکنم هیچ نیازی به رفیق پسر نداریم وقتی یک پارتنر مرد همراه مونه ، پس بیهوده و خطرناکه.

دقیقا

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ایراد مهمونی مجردی چیه؟ البته ناراحت نشی ها فقط می‌خوام نظرتو بدونم

ببین اول از همه بگم من وقتی خودم رعایت میکنم باید 2 طرفه باشه 

دوم اینکه اگر مهمونی مجردی قاطی باشع ک کلا اشتباه 

اگر فقط آقا هم باشن ببین خیلی راجب خانم ها و زنا و عکس نشون میدن شراب و.. هست 

مشخص چه نوع جاری هستی یه جاری زبون دراز

در حال حاضر تو از جاری بد میگی نه من

متنفرم از ادمایی که نمک نشناسن میرن خونه طرف بعد میان بدشو میگن. لطفا ریپ نزن چون جوابتو نمیدم دیگه

یه تعلیقی سیاسی🤕

اخه اصلا از سفر مجردی با رفیقاش خوشش نمیاد 🥺 دقیق برعکس من... چرا میگی اشتباه؟ امکان داره اتفاقی بی ...

یه روز میشینه 2 2 تا 4 تا میکنه با خودش چرا فلانی اینکارو میکنه من نکنم و برعکس 

من خودم کاری ک بهش میگم نکن رو خودمم نمیکنم یاد بگیرع

ببین اول از همه بگم من وقتی خودم رعایت میکنم باید 2 طرفه باشه دوم اینکه اگر مهمونی مجردی قاطی باشع ک ...

با جمله اول که خیلی موافقم 

ولی با ادامش اصلا هم نظر نیستم گلی💚

مرسی بابت توضیحت

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎