2777
2789

ازوقتی سنم رفته بالاتر حس میکنم مامان بابام به چشم نون خوراضافه نگاه میکنن بهم تاپیک قبلیمونگاه کنین متوجه میشین من دیررفتم دانشگاه بخاطریسری مسائل ۲۵سالمه الان تا یکم پول بخوام بگیرم ازشون مث چی بهم استرس میدن منت میذارن....

با یه شخصیم یکسالونیمه درارتباطم اونم بهم مهرومحبتی نداره حس میکنم برای سرگرمی باهامه همش بهم بی احترامی میکنه

نه زنگ بهم میزنه نه قربون صدقه میره نه پیگیرمه هیچی تازه هردوماه یبارهمو میبینیم....

دوستامم که درگیر زندگی خودشونن دیگ حوصله دردودل کردن با منو ندارن حرفم میزنم کوتاه و تک کلمه ایی جواب میدن

منم تا برم سرکار میشه ۳۰سالم...باید تا اون موقع عذاب بکشم

میشه برای ارامش روحم دعاکنین؟خیلی شکسته شدم خیلی خستم خیلی تحت فشارم حق من این نیست واقعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما برو سرکار همین شنبه برو حتی نیمه وقت ولی برو.

اخه اگ سرکار برم مجبورم واحد کمتر بردارم دانشگاهم طول میکشه اونوقت😕یا میترسم همزمان هم برم سرکار هم دانشگاه بعد نتونم درس بخونم بیوفتم هی

نمیدونم وگرنه خودمم خیلی دنبال مستقل شدنم

بابا برا خودت یه کاری دست و پا کن، الان مگه آدم بیکارم وجود داره، خاهرم دانشجو هس 23 سالشه، چندین ساله که شاغله، دیگه با این سن نباید دستت جلو پدر مادر دراز باشه، البته ببخشید، رک گفتم، حداقلش کار آنلاین انجام بده خرج خودتو در بیاری، در تمام دوران مجردی یادم نیس بیکار بوده باشم، هم درس میخوندم هم کار میکردم، هر کاری که بگی، سفارش تایپ میگرفتم، کارگاه خیاطی به عنوان بسته بند و اطو کار، کار می‌کردم، خلاصه از هرجایی که برام پول در می اومد میرفتم سراغش 

این روزها میگذره. پدرومادر رو نمیشه کاریشون کرد اما اونی که همش بهت بی احترامی میکنه و به نظر خودت واسه سرگرمی مونده برا چی نگه داشتی؟ 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بابا برا خودت یه کاری دست و پا کن، الان مگه آدم بیکارم وجود داره، خاهرم دانشجو هس 23 سالشه، چندین سا ...

واقعا میشه اخه هرجا رفتم تا گفتم دانشجوام قبول نکردن از تو دیوار چندتا پیداکرده بودم کار

این روزها میگذره. پدرومادر رو نمیشه کاریشون کرد اما اونی که همش بهت بی احترامی میکنه و به نظر خودت و ...

من خیلی دوسش داشتم اما اون به اندازه ایی که من دوسش داشتم دوسم نداشت من بخاطرعلاقم موندم امید داشتم درست شه عاشقم شاید بشه🚶‍♀️

واقعا میشه اخه هرجا رفتم تا گفتم دانشجوام قبول نکردن از تو دیوار چندتا پیداکرده بودم کار

رشتت چیه؟ ترم چندی، باور کن اگه درست حسابی بگردی خیلی شغل هس که مخصوص دانشجوهاس، حداقلش اینه که میتونی فروشنده نیمه وقت بشی، نسبتا حقوق خوبی هم داره 

اخه اگ سرکار برم مجبورم واحد کمتر بردارم دانشگاهم طول میکشه اونوقت😕یا میترسم همزمان هم برم سرکار هم ...

واحداتو کمتربردار هیچی نمیشه . یکاری برو ک سبک باشه سرپایی نداشته باشه مثل منشی دکترا. حتمابروسرکار‌.ازاون پسره هم کات کن.بدون هیچ حرفی بلاکش کن.

رشتت چیه؟ ترم چندی، باور کن اگه درست حسابی بگردی خیلی شغل هس که مخصوص دانشجوهاس، حداقلش اینه که میتو ...

میکروبیولوژی میخونم ترم اولم تموم شد

فقط اینکه اگ برم سرکار هم دانشجو باشم دانشگاهم خیلی طول نمیکشه؟یا میتونم درسم بخونم؟

میکروبیولوژی میخونم ترم اولم تموم شدفقط اینکه اگ برم سرکار هم دانشجو باشم دانشگاهم خیلی طول نمیکشه؟ی ...

باور کن مدیریت کنی میتونی هم درست رو بخونی هم شغل داشته باشی، حداقلش یه شغل کوچیک که خرج خودت رو در بیاری