2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی میکنم🚶‍♀️💔انگارهیچکسو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداکنه بتونم کارپیداکنم حداقلش ازاین تحقیرشدنا نجات پیدامیکنم

آره درکت میکنم، الان گلم تورم و گرانی بیداد میکنه، برا همین هرکی که میتونه باید کار کنه تا پول در بیاره، بیچاره پدر مادرها هم تقصیری ندارن، خرج زندگی خیلی خیلی بالاست 

من تهرانم

خاهر من دفتر خدمات گمرک، یا همون دفتر حمل و نقل کار میکنه، دوستاش هم همینطور، بیشتر برا اینکه میتونن برا کلاس و امتحان اینا راحت مرخصی بگیرن از سر کار، حقوقش هم قانون کار، همون 12 تومن ایناس، تو بگرد دفتر حمل و نقل پیدا کن، اینجور دفترها معمولا اطراف گمرک هستن، بری اطراف گمرک تهران، پر است از همچین دفترهایی که خیلی‌هاشون آگهی کار میزنن، یا خجالت نکش قشنگ برو داخل دفترها بگو دنبال کار هستم، حتما راهنماییت میکنن، البته ما تبریزیم، تبریز بودی حتمن خاهرم میتونست کمکت کنه

عزیزم میدونم چه قدر سختته ولی این دوران هم بالاخره تموم میشه به قسمتای قشنگ زندگی میرسی ، سعی کن یه کار تو  یه محیط خوب و تمیز پیدا کنی یا حداقل یه مقدار از پولات رو نگه دار یه هنر یا مهارتی  مثل شمع سازی آرایشگری یاد بگیر و ازش کسب درآمد کن … با آدمی هم که بهت اهمیت نمیده قطع رابطه کن روی خودت تمرکز کن زندگی کردن یا ارتباط داشتن  با همچین آدمی فقط زندگیت رو خراب میکنه حالا هر چه قدر هم دوستش داشته باشی  … ایشالا بهترینا برات پیش بیاد

هنوز مونده تا بفهمی درد واقعی چی هست؟؟؟ 

اینایی ک گفتی بچه بازی و خاله زنک بازیه . 

هنوز وارد سختی مشکلات زندگی نشدی ‌یه روزی ب این کارات میخندی . درد واقعی چیز دیگست . صبر کن 

این جمله رو از من ب یادگار داشته باش دوست عزیز