2777
2789
عنوان

از مامان دوست پسرم متنفرم و رفتار زشت دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 110 پست
عاشق همید اسماتون رو بدن هم تنو ولی انقدر عاشقته هفته به هفته نمیاد ببیندت! بیدار شو از خواب

تتو مال قدیماس از وقتی بابام ردشون کرده بابا من شده مقصر براشونو کلن سرد شده با من 

معلوم هست جفتتون چتونه؟؟ از طرفی میرید دوست میشید که خارج از سنت هست، بعد برای ازدواجتون باید خانواده هاتون و سنتی تصمیم بگیرید؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر مالی خانواده ها برابریم تا الان موندم فقط بخاطر دوس داشتن بود ولی مث اینه دیگ درست نمیشه

حیفه و واقعا اگر این چیزیه ک تعریف کردی ارزش ندارد

من شوهرم ،مامانش زیاد راضی نبود ولی اینجور شوهرم طرفش نمی‌گرفت و الان گاهی نیش میزند ک شوهرش صداش درمیاد 

ولی اگر برگردم ب قبل 

ب شوهرم میگم اینو راضی کن 

مادرش حتی با میل خودش می‌ره بلوز مسخره بعد نمیپوشه پسندش نیس مریضه😄 

عروس بزرگو خودش پسندیده و کاراسو کرده تا تونسته اذیتش کرده الان ده ساله قطع رابطن

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
تتو مال قدیماس از وقتی بابام ردشون کرده بابا من شده مقصر براشونو کلن سرد شده با من

تنو‌مال قدیمه، این که هفته به هفته نمیاد دیدنت چی؟ پس قدیم همو دوست داشتید نه الان!!

معلوم هست جفتتون چتونه؟؟ از طرفی میرید دوست میشید که خارج از سنت هست، بعد برای ازدواجتون باید خانواد ...

پس چیکار کنیم نظرت چیه بریم باهم خونه بگیریم بریم سر زندگی 

خب بلاخره ی دوستی ی محبتی بوده جدی شده خانواده ها اومدن وسط 

پس چیکار کنیم نظرت چیه بریم باهم خونه بگیریم بریم سر زندگی خب بلاخره ی دوستی ی محبتی بوده جدی شده خا ...

خیلی ساده میگید ما نظر شما رو برای ازدواجمون نمیخواییم، صرفا همراهیتون رو میخوایم!

بنا به دلایلی سوتفاهم بین مادر من‌و مادر همسرم پیش اومد سر خاستگاری و کار بجایی رسید که مامانش گفت من خاستگاری نمیام! همسرم تم محترمانه گفت من دوست دارم همراهیم کنید ولی اگه نمیخوایید بیایید تصمیم خودتون هست ، نمیتونم مجبورتون‌کنم، ولی من بهر حال میخوام با این ادم ازدواج کنم، چه با شما چه بی شما میرم خاستگاریش!!

شما هم میتونستید قبل از جلسه خاستگاری با پدرت صحبت کنی بگی من این ادم و میخوام لطفا سر مهریه و … ها اجازه بدید توافقی که بین من و پسر هست انجام بدیم

دوست پسرت هم میتونست قبلش به مادرش تاکید کنه قرار نیست چیزی و با میل خودش تغییر بده

ولی الان خودت داری میبینی دوست داشتن دوست پسرت تا زمانی هست که مامانش بخواد، مامانش نخواد دیگه پیداشم نمیشه!

با همچین ادمی زندگی کنی یعنی باید با مردس و‌خاسته های مادرش زندگی کنی

خیلی ساده میگید ما نظر شما رو برای ازدواجمون نمیخواییم، صرفا همراهیتون رو میخوایم!بنا به دلایلی سوتف ...

خب مشکل همینجاس من ب پدرم گفتم بابا مهریه سکه نمیخوام فقط حقامو میخوام بگیرم عین حق طلاق و اینا بابا من قبول کرد 

اونم با مامانش صحبت کرد ولی کار خودشو کرد 

خب مشکل همینجاس من ب پدرم گفتم بابا مهریه سکه نمیخوام فقط حقامو میخوام بگیرم عین حق طلاق و اینا بابا ...

چند سالتونه جفتتون؟

[QUOTE=366787200]من دوسپسرم عاشق همیم حتی اسمامون رو بدن هم تتوعه ولی نمیدونم چرا همه چی داره برعکس میشه من کجای راهو میگن اگه اسم کسیو تتو کنی باعث جدایی میشه و خودمم دیدم،ای کاش تتو نمیکردی