2777
2789
عنوان

از مامان دوست پسرم متنفرم و رفتار زشت دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4613 بازدید | 110 پست
ببخشید ولی اگر بازم میخوای وصلت سر بگیره مشکل از خودته یا واقعا بخاطر پولش راضی هرجور رفتاری هستی یا ...

از نظر مالی خانواده ها برابریم تا الان موندم فقط بخاطر دوس داشتن بود ولی مث اینه دیگ درست نمیشه 

در نظر میگیرم من هیچوقتم از پدرم پشتیبانی نکردم ولی همیشه حرفشو گوش دادم بعدم بیرون کردنش دلیل داشت ...

این مادره هیچوقت راضی نمیشه چه تو باشی چ یکی دیگه مورد داری تو جلسه خواستگاری اینجوری میکنه پس از اول راضی نبوده و نمیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو بیست سال پیش منیالبته عشق من و اون زبانزد بود. عجییییییبدقیقا با همین مادرتا خطبه ی عقد خونده شد ...

عزیزم فقط میگی زندگی منو تعریف کردی فقط با این تغییر ک من 3 سال و نیم پیش طلاق گرفتم و اون ننش سرحال و قبراقه

دوست پسرت باید بفهمه اولویت باید تو باشی

مادرش خودش شوهر داره

وظیفه پسرش نیست این کارارو کنه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ذات مادر شوهر اینه دنبال حاشیه برا عروسه  و خدانکنه چیزی دستش بیافته  و بقولی مادر شوهر با زبونش نتونه حرف بزنه با اونجاش حرف میزنه!!!حالا اینا ک از اول معلومه چ عتیقه هایی هستن.من سنتی بود ازدواج از دست زبون مادر شوهرم امان ندارم
یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من با ی همچین فردی تو رابطه بودم بشدت بچه منه و مامانی 

خیلی همو دوس داشتیم ولی مامانش باعث جدایی مون شد 

خدا ازش نگذره خیلی کریه کردم ولی الان خداروشکر می‌کنم تموم شد و اتفاقات خوب تری برام افتاد 

من دوسپسرم عاشق همیم حتی اسمامون رو بدن هم تتوعه ولی نمیدونم چرا همه چی داره برعکس میشه من کجای راهو ...

عاشق همید اسماتون رو بدن هم تنو ولی انقدر عاشقته هفته به هفته نمیاد ببیندت! بیدار شو از خواب

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم فقط میگی زندگی منو تعریف کردی فقط با این تغییر ک من 3 سال و نیم پیش طلاق گرفتم و اون ننش سرحال ...

خوش به حالت. من سر زندگیم. اخلاقش عالی شده. ولی من دیگه سردم. موقع رابطه نفرت عجیبی دارم. افسردگی شدید و .....

کاش خدا حال دل من رو خوب کنه. تف به شرف هر کسی که از عشق حرف بزنه.

دوست داشتن   این نیست اسم همو تتو داشتهذباشین

یعنی کاری نکنه که ناراحتت بکنه ادمی که کسیو دوست داره نمیشه یه هغته نبینتش حالا اگه ازت دور بود یه شهر دیگ بود یه چیزی، پس فردا رفتین سر خونه زندگیتون مامانم مامانم مبکنه برات از کنترلت خارج میشه نظرت چیه ول کنی بره