2777
2789
عنوان

از مامان دوست پسرم متنفرم و رفتار زشت دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4613 بازدید | 110 پست

اسی مشاورای بیرون همه چیو عادی جلوه میدن چون طرح حمایت از جمعیت هست میگن ازدواج کنید از بالا دستور میاد ک زیاد سخت نگیرن 

ولی تو عقل داشته باش ولش کن 

چندسالته

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه ازدواج که بالاخره خانواده ها باید باشن...از زیر بته که عمل نیومدن....خلاصه هر ادمی یه ریشه و خا ...

کسی نمیگه خانواده ها نباشن

بودن خانواده ها برای اعلام نظر مهمه نه جهت تصمیم گیری نهایی! اگه قراره خانواده ها تصمیم نهایی رو بگیرن دوستی معنا نداره

چند سال با طرف دوست باشی بعد خانواده بگن نه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم این پسر تصور کن یک معشوقه ای داره که تا ابد کنارشه حتی دور از جون سر خاکسپاریش

این یهواقعیته شما یه هوو داری که هر کار برای تو کرد باید برایاون هم کنه تو رو مسافرت برد اونم باید بیاد و ...

از طرفی پدرت راضی نیست خانوادت ناراضین خانواده طرف ناراضین

مسئله اینه اون پسر هیچوقت نمیتونه مادرش رو کنار بزاره

شاید شما توانایی این رو داشته باشی یا قدرت این رو داشته باشی که نسبت به نظرات خانوادت خنثی باشی ولی اون نمیتونه

و تباه میکنی خودتو با این ازدواج به قطعیت میگم

وارد بازی نشو که میدونی بازنده خودتی 

هنوز ازدواج نکردید هنوز بدستت نیورده اینه! مثلا الان باید وابستگی مادرش رو کمتر جلوه بده ابروداری کنه مادرش به روی خودش نیاره بعد ازدواج رو کنه 

دیگه ازدواج کنید که هیچی با مادرش و خودشو خودت باید رو یه تخت بخوابید