2777
2789

چندروزه میبرمش مهد کودک..همون پیش۱

بعد مدام میگم اگه درسش ضعیف باشه من چیکار کنم...

کلا بازیگوش و سربه هواس...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا این چه کاریه؟ اولا انشاالله عالی میخونه درس خوندنش به تو و پدرش کشیده خب

دوما باید درسو جذاب کنی براش 

سوما فدای سرش اگه قوی نبود.... همه قرار نیست دکتر بشن.... استعدادشو پیدا کن تو اون راه بذارش پیشرفتشو ببین

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

یادم نمیادپسرعموم یه خطم مشق نوشته باشه سرهمین همش مدرسه مامانشومیخواست پارسال ازدانشگاه شریف فارق التحصیل شد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

هیچ کاری

خودتم کنارش میشینی و اون درس می خونه

من به دخترم اگه میگفتم درس بخون ممکن بود اصلا ی خط ننویسه باهوش بازیگوشه

اما کنارش می نشستم  دونه به دونه تا آخر یک ساعت نشده تموم می شد 

سال اول

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه تو این سن باید بازیگوش و سر به هوا باشه ، برو شکر کن خداتو 

ضمنا درس ، درس ، مگه درس خونا چیکار کردن؟ ناراحت تشو از حرفم ، ولی دوران درس و کنکور و استخدام تموم شده ، برگشتیم به سال قبل پنجاه ، الان باید فن یاد بگیره ، چیزی یاد بگیره ، حرفه یاد بگیره . تعجب نکن از حرفم ، زمانی بود همین درس خوندن ها هم عجیب بود ، یه سوادی پیدا می کنه و بعد رمز موفقیت،  در گرو یادگیری فن هست

نگران نباش، 

پسر من یک همکلاسی بازیگوش داشت دوره ابتدایی،

خیلی ضعیف بود تو درسش، اما دقیقا دوره دبیرستان برعکس شد، اون موفق شد تو رشته ریاضی بهترین نمرات را بیاره.

بیشتر بچه ها همین هستن، فقط بهش روحیه بده، اذیتش نکن، خدا خودش کمکشون میکنه تا راه را پیدا کنن.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
چیکار کنم استرسمو😭😭

خود ازاری داری؟؟

از الان چرا پیش پیش فکرای منفی میکنی؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤