2777
2789

بنظرتون اگه به یکی پیام بدم ازش بپرسم مسخره میکنه؟ آخه کات کردیم الان ده روز شده ک حرف نمی‌زنیم ... 

اینم هیچ وقت نشده برا من شارژی چیزی بزنه بنظرتون پیام بدم بپرسم بده؟ 

مطمعنم داییم زده ولی آخه اونم هیچی نگفته ..

بجز داییمم هیچ کی برا من از این کارا نمیکنه

نمیدومنم واقعا 

(:A__•~•__M:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل دهه90

خیلی از شارژا اشتباهی میرفت واس دیگران😂😂

ولی الان دیگه ن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

وایییی جدییی😂🥺

اره

درخواست بده شماره کارت بدم🦟

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
اوایل دهه90خیلی از شارژا اشتباهی میرفت واس دیگران😂😂ولی الان دیگه ن

یعنی همون داییم زده ؟ روم نمیشه از داییمم بپرسم آخه پسرداییمه بهش میگم دایی 🤣 می‌دونم اکسم نفرستاده ولی می‌خوام ضایعش کنم بنظرت اگه گفت ن چی بگم ؟ بگم میدونستم تو از این کارا نمیکنی فقط شک دارم ... بده؟😂😂

اگه میخوای به اکست پیام بدی و بفهمی اون بوده یا نه به همون مبلغ شارژ واسش بزن پیام بده بهش که دیگه ه ...

اون هیچچچچ وقت از این کارا برا من نکرده ولی داییم هر ماه میزنه ولی وقتی ببینتم یا پیشم باشه بعدشم زنگ میزد نشده یهویی بزنه ... 

اگه اسکرین بفرستم بپرسم چی ؟ اینجوری بده ! مثلن گفت ن من نبودم چی بگم؟؟ بگم میدونستم تو از این کارا نمیکنی زشته؟

یعنی همون داییم زده ؟ روم نمیشه از داییمم بپرسم آخه پسرداییمه بهش میگم دایی 🤣 می‌دونم اکسم نفرستاده ...

اصلا

اصلا

اصلا

ب اون اصلا پیام نده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

احتمالا داییته منم یه خواهر زاده دارم هرچی میگه دایی نفرست میگم بجاش برو برا خودت خوراکی بخر بخور می ...

وایییی این دایی ها عشقن من پسرداییمه ولی همیشه بهش میگم دایی خیلی باهاش راحت نیستم وگرنه پیام میدادم بهش می‌پرسیدم