ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین چن وقت پیش این اتفاق افتاد برای من اصلا عکس نده من عکسم پروفایلم بود پیام دادم گفت من ظاهر برام مهمه بیستم دیدم پروفایلت خوبه یه عکس قدی هم بده😐 به دیوار اعتماد نکن اگه پزشک بود فورا شماره پزشکی رو میداد که شکی نباشه بهش
مشکوکه اصلا نرید خطرناکه اگه هم خواستین برین یکی رو حتما با خودتون ببرین حالا پدر یا مادر یا برادرتو ...
نه نمیرم
مچرک ازت
ببین چن وقت پیش این اتفاق افتاد برای من اصلا عکس نده من عکسم پروفایلم بود پیام دادم گفت من ظاهر برام ...
خاک برسرشون
یکاری گردن ادم نمیتونه به هیچی اعتماد کنخ