ماهیکوچولویمشکی مدیر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1165 عنوان بچها چرا من انگار بلد نیستم زندگی کنم❓ | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 61 پست چرا همه ی هدف دارن وای من نه؟ وقتی ی موقعیت خوب میاد تو زندگیم یکی مثل یه علف هرز سبز میشه توش و گند میزنه بهشچرا اکثرا ی دانشگاه ی گوشی و... رو میخوان بهش میرسن ولی من نه؟ چرا همه هم دانشگاهیام ک رل بودن ازدواج کردن غیر از من؟ 1403/10/13 | 23:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 19855 فکر نکن فقط بخور و بخواب هر چی شد شد اول توکل برخدا خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ava718 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 10431 توصیه امشب من به همه:لیله الرغائب دعا کنید مشکلاتتون حل بشه،هدف پیدا کنید
فضول5 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 27146 لابد همش سرت تو درس و زندگیه خودت بودهمنم یه زمانی مثل تو سردرگم شده بودم ۲۰_۲۱ سالم بودبعد کم کم از سردرگمی در اومدم اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
پروانه۷۱۰ عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1631 چرا فکر میکنی فقط تو نمیدونی از زندگیت چی میخوای؟خیلیا اینطورین.طبیعی هم هست مگه آدما چند بار به دنیا اومدن و تو دنیا زندگی کردن که به همه چی واقف باشن؟یواش یواش مسیر زندگیت رو پیدا میکنی عزیزم به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد. چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی... مولانا 🖤
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1602 این عجیب نیست که تو مثل بعضیا هدفت یه گوشی یا یه دانشگاه نباشه. دقیقا هدف خانواده دانشگاه رفتنه ما هست ولی خودم نمیدونم واقعا اصلا چرا باید دانشگاه برم وقتی علاقه ندارم وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋 شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی
ماهیکوچولویمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1165 چند سالته بدون هدف زندگی کنی همین میشه دیگمن از همون بچگی هدفمو مشخص کردم برای خودم میدونی همه دردم اینه دیگه من نمیدونم هدف چیه ینی چی اصن شل کردم از یجایی به بعد دیگه واسم همه چی بی معنیه
mnme عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 214 پیشنهاد میکنم درباره هدف از خلقت تحقیق کنی...⚘️مطمئنا به جوابت میرسی اگه خوب تحقیق و فکرکنی..آقای پناهیان تو این زمینه مطالب خوبی داره.. هدف چیزی نیست که بقیه ادما برای کسی تعیین کنن.
پرپر۱۳۷۸ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 16653 چرا فکر میکنی فقط تو نمیدونی از زندگیت چی میخوای؟خیلیا اینطورین.طبیعی هم هست مگه آدما چند بار به دنی ... دقیقا منم همینجوریم 🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱ اولین تکوناتو حس کردم 😍
خاانووم عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 407 من خودم که انقدر هدفا داشتم و بهشون نرسیدم الان دیگه هدف خاصی ندارم اگه هم یکیش بشه دیگه ذوقی ندارم براس
ماهیکوچولویمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1165 چرا فکر میکنی فقط تو نمیدونی از زندگیت چی میخوای؟خیلیا اینطورین.طبیعی هم هست مگه آدما چند بار به دنی ... من بچه نیستم دیگه ۲۶ سالمهحس میکنم مال این دنیا نیستم
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 970 میدونی بدتر از همه اینا وقتی ک متاهل باشی بچه هم داشته باشه و این حسو داشته باشی خیلی بده
mnme عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 214 دقیقا هدف خانواده دانشگاه رفتنه ما هست ولی خودم نمیدونم واقعا اصلا چرا باید دانشگاه برم وقتی علاقه ... منم متوجه شدم مسیرم از دانشگاه نیست... و اقناع کردم نرم دانشگاه...تلاشتو بکن.