2777
2789
عنوان

بچها چرا من انگار بلد نیستم زندگی کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 61 پست
میدونی همه دردم اینه دیگه من نمیدونم هدف چیه ینی چی اصن شل کردم از یجایی به بعد دیگه واسم همه چی بی ...

نگو این حرفو

از هدفهای کوچیکتر شروع کن 

خودت هدفهای اصلی زندگیتو معلوم میکنی و مشخص

ببین دلت با چی خوشه 

مهارتت تو چیه 

سعی کن بهترین باشی تو حرفه یه خودت همین هدف هاست که به زندگی معنی میدم عزیزکم

منم متوجه شدم مسیرم از دانشگاه نیست... و اقناع کردم نرم دانشگاه...تلاشتو بکن.

کاش حالیشون میشد میذاشتند فک کنم دقیقا چی می‌خوام از زندگی لعنتب

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشنهاد میکنم درباره هدف از خلقت تحقیق کنی...⚘️مطمئنا به جوابت میرسی اگه خوب تحقیق و فکرکنی..آقای پن ...

اتفاقا ویس های اقای حدادی رو گوش دادم ولی بازم نمیدونم چی میخوام ازین دنیا 

چرا نمیرسم به چیزی ک میخوام

ارزوهام نصفه براورده میشه 

یا ی موقعیت خوب تو زندگیم پیش میاد یجوری میشه ک کنسل میشه

دقیقا هدف خانواده دانشگاه رفتنه ما هست ولی خودم نمی‌دونم واقعا اصلا چرا باید دانشگاه برم وقتی علاقه ...

پس رهاش کن

و وارد بازار شو

وقتی علاقه نداری استعدادم نداری قطعا اما اگر علاقه داشته باشی ضعیف ترینم باشی استعداد خودش میاد باور کن

من بچه نیستم دیگه ۲۶ سالمهحس میکنم مال این دنیا نیستم

هیچ کدوم از ماها که تو این دنیاییم، برای این دنیا نیستیم و فقط موقتی..

همین که متوجه مسئلت شدی خودش نصف قضیس

نزار بی جواب بمونه این سوالت و اصلا هدفتو الان بزار این که به جوابش برسی

من بچه نیستم دیگه ۲۶ سالمهحس میکنم مال این دنیا نیستم

مگه میگم بچه ای؟

میگم خیلی طبیعیه که توی زندگی گیر کنی که چی میخوای و میخوای چیکار کنی؛ مسیر ها مختلفن و انتخابا محدود .

خودتو اذیت نکن ، سعی کن اون راهی که به صلاح تره و عقلانی تره رو پیش بگیری؛ اشتباه کردی؟! فدای سرت.

زندگی ما بنا شده بر تجربیات و اشتباهاتمون. اگر اشتباه نکنیم یاد نمی گیریم.

ناراحتی که چرا هنوز ازدواج نکردی؟ احساس میکنی دیر شده؟

اصلا کی این زمان بندی ها رو تعیین کرده؟!

شاید یکی ۲۰ سالگی ازدواج کنه ، بدون هیچ عشق و علاقه ای ، ۲۵ سالگی جدا بشه

ولی تو ۳۰ سالگی ازدواج کنی ، با عشق و علاقه و زندگیت پایدار باشه.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اونا چطور کمکم کنن وقتی مشکل خودمم که برام جا نیوفتاده

اونا ریشه یابی میکنن که چی باعث شده انقد بی هدف باشی...من مشاوره خانواده میخونم میدونم تو اتاق درمان چه اتفاقی میفته

اتفاقا ویس های اقای حدادی رو گوش دادم ولی بازم نمیدونم چی میخوام ازین دنیا  چرا نمیرسم به چیزی ...

ایتا داری؟

مدیریت_آرزوها# رو سرچ کنی تو بخش سراسریِ ایتا برات یه پادکستی میاره که خیلیی کمک کنندست به این قضیه

دقیقا ۲ سال پیش همچین شبی اون پادکستو گوش دادم

و هرسال دقیقا همچین موقعی میگشتم اون پاددکست و پیدا میکنمو عین ۹ دقیقه رو دوباره گوش میدم

والا ازدواج قسمته هدف نیست

نه ببین وقتی ی پسر میاد اول هدف رابطه مشخص میشه 

اون خیلی منو میخواست من تمام اون سالها با یادش زندگی کردم همه خواستگارای خوبمو رد کردم بخاطرش فقط من بودم که نخواسته شدم از طرف عشقم

کاش حالیشون میشد میذاشتند فک کنم دقیقا چی می‌خوام از زندگی لعنتب

مگ به سن قانونی نرسیدی چرا نمیری زندگی مستقل خودتو تشکیل بدی از دادگاه هم نامه بگیر نتونن کاری کنن

همیشه پسرا و مردا رو میکوبن تو سرمون و بهشون حق هر کاریو میدن اگر الان کاری نکنی خیلی دیر میشه باور کن فقط برو دنبال هدفت به بقیه هم گوش نکن حتی مامان بابات همین مامان بابان چندسال دیگ ازشون گله کنی میگن خودت نخواستی ما گذاشتیم پس منتظر معجزه نباش شروع کن از همین الان بیفت دنبال کارات با به وکیل حرف بزن پس انداز کن اصلا هرچی