2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم لطفا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 105 پست
اره هنوز بچم گاهی فکر میکنم خدا منو آورده تو این دنیا به بنده هاش ثابت کنه یه بنده چقدر میتونه جزر ب ...

نه خدا نمی‌خواست که تو مریض باشی و این مشکلات 

مریضی ژنتیکی 

فوت پدر مادر هم علتش خودت میدونی 

اینها تکوینی بوده 

وگرنه تشریعی خدا نمی‌خواسته 

تمام دستورات خدا واس این که ما راحت زندکی کنیم 

حالا این وسط اگه کسی نافرمانی کنه و باعث شده باشه که مثلا شما در عذاب یا سختی یا مریض بشی باید عذاب بشه اون شخص 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

عزیزم منم ی دوستی دارم شرایطش خیلی شبیه بشماست.

مادرش ۱۰ سالی بخاطر سرطان فوت شده و باباش هم ۵ سالی است ک فوت شده، ی داداش هم داشت ک آنم بسیار چاق بود بالای ۲۰۰ کیلو، ک در اثر تصادف فوت شده و برادر دیگه اش هم از خانمش جدا شده و الان چند ساله اعتیاد شدید پیدا کرده د با هم تو خونه زندگی می‌کنند.

خودشم ب ی نوع چاقی مفرط داره شاید باورت نشود وزنش بالای ۱۵۰ کیلو است، تازه با عمل جراحی و رژیم های سخت‌...

ولی خوشم میاد خیلی قویه، درسش را خوند، ورزش،میرود، استخر میرود، یوگا و از زندگیش لذت میبره و برای روزش زندگی میکنه و هدف داره.

خلاصه بگم شرایطش را پذیرفته.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن تراپی و اینا نرفتم اره فکر نکنم کمکی بکنه به حال منم کاش منم صورتم لاغر میشد من صورتم چاق شده به ص ...

وقتی کسب میخواد بیاد خواستگاری یعنی همین جوری میخوادت

سخت نگیر، و بعد چند تا خواستگار میاد و میره تا یکی پیدا میشه که همدیگه رو بپسندین

میدونم مرگ پدر و مادر واسه همه هست معتادم الان تو جامعه زیاده دیگه عادی شده ولی این مریضی دیگه چی بو ...

عزیز جونم منم بیماری دارم منم کل بچگیم با یه آدم معتاد گذشت کامل درکت میکنم جونم ولی بازم خودکشی راهش نیست تهرانی؟ 

عزیزم با تمام وجودم درکت کردم چون منم پدرمو 11 سال و نیمه و مادرم و 3 سال و نیمه از دست دادم و خواهر ...

عزیزم🥺 تو هم شرایط سختی داری نمیدونم تقدیره چیه ولی این انصاف نیست پس عدالت خدا کجا رفته؟

ما چه گناهیی کردیم که باید اینهمه سختی بکشیم؟

وقتی کسب میخواد بیاد خواستگاری یعنی همین جوری میخوادتسخت نگیر، و بعد چند تا خواستگار میاد و میره تا ...

نمیتونم کلا بدنم و قیافمم بی ریخت شده خجالت میکشم 

ن تراپی و اینا نرفتم اره فکر نکنم کمکی بکنه به حال منم کاش منم صورتم لاغر میشد من صورتم چاق شده به ص ...

یه عمر دیگران اولویت بودن 

الان کدومشون میخوان کمک کنن دستتو بگیرن ؟ 

هیچکی حاضر نیست خم به ابروش بیاره 

عزیزم بیماری که ازش میگی چی هست ؟ 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

عزیزم🥺 تو هم شرایط سختی داری نمیدونم تقدیره چیه ولی این انصاف نیست پس عدالت خدا کجا رفته؟ما چه گناه ...

سحتی های که میکشی خدا در آخرت واست جبران میکنه 

جوری جبران میکنه همه ما اعضای این سایت میگیم ای کاش جای استارتر بودیم 

و کسانی که به تو ظلم کردن و یا مقصرند در این حال بدت عذاب میشن

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

عزیزم🥺 تو هم شرایط سختی داری نمیدونم تقدیره چیه ولی این انصاف نیست پس عدالت خدا کجا رفته؟ما چه گناه ...

بخدا شاید باور نکنی منم دیروز بیرون بودم دنبال قرص برنج می‌گشتم ک بخورمو خودمو از این زندگی سگی خلاص کنم

میشه تجربه تون رو بگید

من یه بار خوندم خدا شاهده فرداش چنان حالم خوب شد در حد معجزه حالا شما باور نمیکنید ولی کسی که از دستش مجنون شده بودما از فرداش فراموش کردم و حتی خیلی خوشگل تر هم شدم همه رو مدیون نماز شب ام 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
عزیزم منم ی دوستی دارم شرایطش خیلی شبیه بشماست.مادرش ۱۰ سالی بخاطر سرطان فوت شده و باباش هم ۵ سالی ا ...

منم پذیرفتم شرایطمو ولی واقعا دیگه نمیتونم بیشتر از این قوی باشم نمیتونم تحمل کنم انگار یه غمی رو دلم سنگینی میکنه فقط خدا میدونه دارم چی میکشم