2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم لطفا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 105 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشقم منم مثل خودتم نه نه نه بابایی دارم نه همون داداش معتاد  از ۱۸ تنهام کلی بدبختی کشیدم تا به این سن رسیدم چرا خودکشی آخه بیخیال بابا زندگی کن واسه هر کدو راه پیدا کن فکر نکن اون دنیا خبری نیست جونم 

منم بخدا از قضاوت مردم میترسم که تا حالا انجامش ندادم نمیدونم شایدم شهامتشو نداشتم تا میرم انجامش بد ...

عزیزم 😔  مشاور و تراپی و اینا رفتی ؟ 

من همه رو رفتم ولی بدتر شدم چون هی بازگو کردم هی توضیح دادم ، تو ذهنم دنبال جزییات گشتم و... 

سعی کن از طریق تلقین کردن به خودت کمک کنی برا من جواب داد تاحدود زیادی 

توکلت هم بیشتر کن ... دلت بزرگ بگیر دیگران برات مهم نباشن اصلا به خودت اهمیت بده 

منم قیافم تغییر کرده دارم پودر چاقی صورت و بدن میخورم رفتم چشمام هم خط چشم باریک تتو زدم میخوام شروع کنم له خودم برسم و کمتر به دیگران اهمیت بدم کی دلش برا آدم سوخته ؟! هیچکی  نمیاد سراغت کمکت کنه بجز خودت 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

عشقم منم مثل خودتم نه نه نه بابایی دارم نه همون داداش معتاد از ۱۸ تنهام کلی بدبختی کشیدم تا به این ...

میدونم مرگ پدر و مادر واسه همه هست معتادم الان تو جامعه زیاده دیگه عادی شده ولی این مریضی دیگه چی بود تحمل این یکیو ندارم خصوصا هم که ظاهرم کلا خراب شده خجالت میکشم اصلا برم بیرون 

شما انگار ادم معتاد و خمار ندیدی .

خیلیا عوض میشن

امید به خدا باید داشته باشه بالاخره داداششه، تو این جامعه که کسی رو نداره ،این داداش میتونه حامیش بشه

شما هم داری دلش رو خالی میکنی😐

یه نمونه داستان مجید بربری که خدا لطف کرد و از این رو به اون رو شد

عزیزم با تمام وجودم درکت کردم چون منم پدرمو 11 سال و نیمه و مادرم و 3 سال و نیمه از دست دادم و خواهر کوچکترم سرمو کلاه گذاشته و 3 ساله باهاش قطع رابطمو و برادر بزرگمم ی ماه پیش منو ب قسط کش زدو فحاشی کرد اونم فحشای ناموسی ...

همین برادر منو دو سال پیش از خونه مادرم بیرون کرد ک مجبور ب ازدواج مجدد شدم ...هیچوقت فکر نمی‌کردم دو نفر تو ی جای دنیا ی درد مشترک و تجربه کنن ...امیدوارم خدا برای  هر دومان همچیو درست کنع

عزیزم 😔 مشاور و تراپی و اینا رفتی ؟ من همه رو رفتم ولی بدتر شدم چون هی بازگو کردم هی توضیح دادم ، ...

ن تراپی و اینا نرفتم اره فکر نکنم کمکی بکنه به حال منم کاش منم صورتم لاغر میشد من صورتم چاق شده به صورت غیر طبیعی شدید😭😭 اصلا بخاطر همین ن میزارم کسی بیاد خاستگاری ن میرم تک رابطه جدید کلا اعتماد ب نفسمم از دست دادم

میدونم مرگ پدر و مادر واسه همه هست معتادم الان تو جامعه زیاده دیگه عادی شده ولی این مریضی دیگه چی بو ...

چرا خجالت بکشی

اولا هر کسی دنبال مشغله های خودشه دوما به نظر دیگران اهمیت نده، فقط نظر خدا واست مهم باشه

میدونم مرگ پدر و مادر واسه همه هست معتادم الان تو جامعه زیاده دیگه عادی شده ولی این مریضی دیگه چی بو ...

خوب میشی عزیزم. مریضی خود ایمنی از غصه و غم زیاده مخصوصا تو خانم ها. چیزای که گفتی عادی نیست .  خیلی رنج کشیدی . اگه بتونی رها کنی همه چیزو بسپاری به خدا . و ارامشت برگردونی . اکی میشی