2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم لطفا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 105 پست
حداقل بگو شاید سر داداشت ب سنگ خورده آدم خوبی شده باشهاینجوری برای اسیم بهتره که☹

ببین چه برادریه که خواهرش از ترس اومدنش میخواد خودکشی کنه

زندان میرن دوتای خلافکار بیشتری پیدا میکنن حرفه ای تر میشن،معمولا به راه قبلی با احتیاط بیشتر ادامه میدن

اما انشالله خدا برادرشو کمک کنه سر به راه بشه هم زندگی خودشو جمع کنه هم به داد خواهرش برسه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش مدیتیشن میکنم سابلیمینال گوش میدم نمازم میخونم ولی نماز شب نمیخونم

الان تنها تنها زندگی میکنی. یه پادکست هست . پادکست های راوی حتما امشب سرچ کن گوش بده. همش درمورد  ادمایی هست که رنج زیادی کشیدن ولی پا پس نکشیدن.  اگه میخای بیماریت بهتر بشه ورزش فراموش نکن. خیلی نجاتت میده. میدونم خیلی شرایطت سخته .

این گناه خودکشی عذابش ابدیه یعنی خدا نمیبخشه؟

بستگی داره اگه ایمان از دستش بزه بله 

ممکن هزار سال فقط جان دادنش طول بکشه 

بعدش هزاران سال برزخ بعدش 50 هزار سال قیامت 

300 هزار سال جهنم شاید بعدش مورد شفاعت قرار بگیره و بیاد بهشت بعدش آثار جهنم در صورتش هست هنوز بعدش یواش یواش ثار جهنم پاک میشه و بقیه ماجرا

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یه داداش داری، به جنبه مثبتش فکر کنبهش محبت کن و اقتدار بده بهش، تا ان شاالله یه داداش خوب و حامی بش ...

نمیشه اون داداش نیست فرشته عذابه وقتی نیست راحت ترم شاید تجربه زندگی با همچین ادمی نداشتی فیلم ابد و یک روز رو ببینی میفهمی چی میگم

ببین منم خیلی زندگیم سخته،،خیلی های دیگه از شما بدترن،،یکم شل شلی و بی خیالی زندگی کن بگذره ،،منم خیلی دوست دارم بمیرم ولی یبار تجربه شبیه مرگ داشتم ترسناکه آدم فرصت برکشتن می‌خواد از خدا ،،،فعلا با ارامبخش و اینا بگذرون ورزش کن شاید شرایط بهتر شد،،،بی خیال باش و بگذرون فعلا 

منم گاهی بهش فکر میکنم چون ضعیفم 

ولی بعد از خودکشی هیچکی نمیگه چه کار شجاعانه ای کرد 😥

پشت سرشون چی شنیدیم تاحالا ؟ همه سرزنش میکنن اونهایی که خودکشی کردن چون بشدت ضعیف بودن ... 

شرایط سخته ان شاءالله به حق این شب عزیز که درهای آسمان بازه خدا برات راه گشایی کنه بحق صاحب الزمان ♥️🌹

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

ببین چه برادریه که خواهرش از ترس اومدنش میخواد خودکشی کنهزندان میرن دوتای خلافکار بیشتری پیدا میکنن ...

حالا همه که بدتر نمیشن

از کجا معلوم شاید ب خاطر اسی هم شده داداشش بهتر شده باشه

امیدوارم همینجور بشه 

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

سرگردونم انگار همش عکسای قبل از مریضیمو نگاه میکنم اشک میریزم کلا قیافم عوض شده 😭

اشکال ندارع عزیزم. سلامتت اکه ورزش مدام کنی و علاقه ای و هدفی نه به ادم . به کار یا به هنر یا ورزش پیدا کنی برمیگرده. اشکال ندارع زیبایت کم شده. هر کی جای تو بود همین میشد. ولی صبر کن باور کن در رو یه پاشنه نمیچرخع. 

منم گاهی بهش فکر میکنم چون ضعیفم ولی بعد از خودکشی هیچکی نمیگه چه کار شجاعانه ای کرد 😥پشت سرشون چی ...

منم بخدا از قضاوت مردم میترسم که تا حالا انجامش ندادم نمیدونم شایدم شهامتشو نداشتم تا میرم انجامش بدم دست و پام میلرزه میترسم😭