2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم لطفا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 105 پست
۲۳ سالمه یه نوع بیماری خود ایمنی نادره

برو تو جامعه و سر کار، حتی بعضی روزا مسجد ها کلاس و مراسم دارن برو اونجا دوست پیدا کن

امیدوار باش

هنوز اول جوونی هستی

ان شاالله با  یه پسر خوب ازدواج میکنی و بچه دار میشی و...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی خدا اون دنیام میخواد عذاب بده منو

نه 

خودت عذاب میسازی واس خودت 

خودکشی عذاب است 

مال دزدی آتش است 

نگاه به نامحرم آتش است 

خیال کردی خدا یه گودال کنده آتیش ریخته توش؟؟؟ میگه استارتر بندازید توش تا بسوزه .خیر چنین نیست 

آتش خود ما میسازیم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

مرسی عزیزم 🦋🫀

قربونت برم عزیزدلم😘😘

امیدت به خدا باشه همون تنها راه نجات همه است

ارتباطتت رو باهاش قوی کن من مطمعنم روزای خوب در انتظارته

خدا هیچوقت بندشو فراموش نمیکنه و تنها نمیزاره❤❤❤❤

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

امشب شب ارزوهاس

امیدوارم به شکلی که فکرشو نمیکنی بهترین ها برات پیش بیاد نا امید نشو

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خیلی خستم فقط دعام کن یه فرجی بشه 🥺

ببین عزیزم حتما باید یه حرکتی برنی تا ازین حالو هوا خارج بشی .  کار پیدا کن . ورزشو اصلا رها نکن. شاید بگی  این حرفا الکیه. ولی ورزش نجاتت میده‌ . کوهنوردی . ورزش جمعی و حالت خوب میکنه . 

نمیشه اون داداش نیست فرشته عذابه وقتی نیست راحت ترم شاید تجربه زندگی با همچین ادمی نداشتی فیلم ابد و ...

خب سعی تو خونه زیاد نمونی 

و حس اقتدار بهش بدی ،هر کاری کرد ازش تشکر کن حتی ذوق کن مثلا یه میوه خرید بگو وای چقدر خوش مزه است، طوری برخورد کن که احساس کنه تکیه گاهته

وقتی آزاد شد یه جعبه شیرینی بخر و غذاهایی که دوست داره درست کن

فردا برو ملاقاتش  

ان شاالله که سر به راه بشه

و به خدا توکل کن

ببین چه برادریه که خواهرش از ترس اومدنش میخواد خودکشی کنهزندان میرن دوتای خلافکار بیشتری پیدا میکنن ...

مامانمم همبن داداشم دق داد تو روشم میگم قاتل مامانمه نذاشت یه روز خوش ببینیم بعد فوت بابام 

مامانمم همبن داداشم دق داد تو روشم میگم قاتل مامانمه نذاشت یه روز خوش ببینیم بعد فوت بابام

معتاده ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،