2777
2789
عنوان

جاریم پسر دار شد

1578 بازدید | 83 پست

در حد مرگ عذاب کشیدم این سه ساعت رو کاش پسر داشتن انقد مهم نبود

همه ذوق میکردن

همه تبریک میگفتن ب مادر شوهرم ک خداروشکر نوه دار شدی

در صورتی ک من دختر داشتم 

همه بسیج شدن ک هر چی هوس کرده واسش بپزن 

من واسم مهم نیست جنسیت ولی دلم خیلی شکسته غصه رو دلم نشسته ی بغم توی گلومه🥺🥺🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا اینا کی تموم میشه کشورهای دیگه پیشرفت میکنن بعد کشور ما مردمش هنوز دختر پسر میکنن من نمیگم پسر بده دختر خوبه یا دختر خوبه پسر بده ولی تهش دختر برای آدم میمونه

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

وااااا چه عجیبن بعضیا. دخترتو بذار رو چشمات و نذار اصلا متوجه این تبعیض و طرز فکر بشه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)