2777
2789
عزیزدلم از ته دلم طلب مغفرت میکنم برای پدربزرگ عزیزتون و تمام رفتگان🙏🙏🙏🌹🌹خیلی حرفات بهم انرژی م ...

ممنونم عزیزدلم امیدوارم روح‌رفتگان شما هم شاد باشه همیشه🤍

میدونی یک جایی میفهمی خودت باید خودت رو نجات بدی و‌کسی برای نجاتت نمیاد...اگه خودت به فکر شادی خودت نباشی نمیتونی از بقیه انتظار داشته باشی که حالتو خوب بکنن البته که انتظار نا به جایی نداری...شوهرته وظیفشه کارایی که باید رو برات انجام بده اما متاسفانه شوهرت مسئولیت پذیر نیست

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزدلم امیدوارم روح‌رفتگان شما هم شاد باشه همیشه🤍میدونی یک جایی میفهمی خودت باید خودت رو نج ...

نه اصلا مسئولیت پذیر نیست

اینقدر تلاش کردم تا ی ذره تغییر کنه

تازه الان ی کم یاد گرفته خریدای خونه رو انجام بده

حرفاتون خیلی جالبه و متفاوته واسم🤔

ببین عزیزم من حقیقت رو گفتم، واقعا اگه مشکل دیگه ندارید به نظر من این ایراد بزرگی نیست، اگه بود شوهر من باید طلاقم میداد

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
درسته قابل تفکره حرفتونمرسی عزیزم🙏🌹

فدات عزیزم، انشاءالله بهترین تصمیم رو بگیری و زندگیتون روز به روز بهتر بشه🌺🌺🌺🌺

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
تا الان بیدارم و اشک میریزمکارم هر شب همینهصبح بیدار میشم میبینم نیست کنارم خیلی ناراحت میشم میریزم ...

من بیشتر از ۲۰ ساله ازدواج کردم 

خیلی کم پیش اومده پیش هم بخوابیم 

انکار دوتامون راحت نیستیم

اگه از لحاظ ج مشکلی ندارید چه اشکالی داره؟ مگه قانونه که باید پیش هم بخوابید؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ما هم سالهاست جدا می خوابیم، اصلا دلیلی نمیبینم که کنار هم بخوابیم.اینجوری حس استقلال داریم.

چه ربطی به استقلال دارع؟ جدی هستید الان!

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
من بیشتر از ۲۰ ساله ازدواج کردم خیلی کم پیش اومده پیش هم بخوابیم انکار دوتامون راحت نیستیماگه از لحا ...

چرا راحت نیستید؟

من یچیزی بهتون بگم عادته اینکه دوست نداربدکسی پیشتون بخابه و بدن انسان به هر چیزی که مدام انجام بدید یا فکر کتبد تلقین کنید عادت میکنه این عادتم عوض میشه

یه مدت کنار هم که بخابید عادت میکنید

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
چه ربطی به استقلال دارع؟ جدی هستید الان!

بله

من از اینکه با ازدواج آدمها می خوان استقلال همدیگه را بگیرند به شدت مخالفم.

تو همه چیز میگن ازدواج کرده باید فرق کنه،

خب اینجوری شده که اکثرا میگن پس ازدواج یعنی اسارت

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.