عزیزدلم از ته دلم طلب مغفرت میکنم برای پدربزرگ عزیزتون و تمام رفتگان🙏🙏🙏🌹🌹خیلی حرفات بهم انرژی م ...
ممنونم عزیزدلم امیدوارم روحرفتگان شما هم شاد باشه همیشه🤍
میدونی یک جایی میفهمی خودت باید خودت رو نجات بدی وکسی برای نجاتت نمیاد...اگه خودت به فکر شادی خودت نباشی نمیتونی از بقیه انتظار داشته باشی که حالتو خوب بکنن البته که انتظار نا به جایی نداری...شوهرته وظیفشه کارایی که باید رو برات انجام بده اما متاسفانه شوهرت مسئولیت پذیر نیست
اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️🩹
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من بیشتر از ۲۰ ساله ازدواج کردم خیلی کم پیش اومده پیش هم بخوابیم انکار دوتامون راحت نیستیماگه از لحا ...
چرا راحت نیستید؟
من یچیزی بهتون بگم عادته اینکه دوست نداربدکسی پیشتون بخابه و بدن انسان به هر چیزی که مدام انجام بدید یا فکر کتبد تلقین کنید عادت میکنه این عادتم عوض میشه
یه مدت کنار هم که بخابید عادت میکنید
به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚 پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸♀️🌱 حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨