2777
2789
عنوان

دوسال پیش شوهرم با مادرم همچین کاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 76 پست

من بودم طلاق میگرفتم هرچی میخواست بشه مرتیکه ی الدنگ چه جراتی ....شوهرمن بود به خاک سیا مینشوندمش هوشششششش مرتیکه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خدا کم کم جوابشون میده فقطصبر داشته باشین کمترین صبر خدا چهل ساله من خار و زبون شدن کسایی ک اذیتم کر ...

خدا یا سر خودش بیاره یا مادرش تا دل منم آروم بگیره😔

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی هم با گذشت ۸ سال میگم چرا من و بدبخت کردی میگه شوهر و پدر مادر انتخاب میکنن دیگه هرچه از عذاب ...

همون دیگه،بلد نیست درست انتخاب کنه معیارهای اشتباه و نپخته داره 

جالبه اشتباهشم قبول نمیکنه 

کی گفته شوهر و پدرومادر انتخاب میکنن؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
من بودم طلاق میگرفتم هرچی میخواست بشه مرتیکه ی الدنگ چه جراتی ....شوهرمن بود به خاک سیا مینشوندمش هو ...

بچه اگه داشتی اونو چ‌میکردی؟سخته 

همون دیگه،بلد نیست درست انتخاب کنه معیارهای اشتباه و نپخته داره جالبه اشتباهشم قبول نمیکنه کی گفته ش ...

😔منه بدبخت چجور یک‌عمر سر کنم با کسی و دوسش ندارم عذابه فقط