2777
2789
عنوان

دوسال پیش شوهرم با مادرم همچین کاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 77 پست
خدا میدونه چه تنبیهی اون دنیا برای این کتک براش هست ..

اون دنیا چ فایده برا من داره میخام جلو خودم عذاب بکشه

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارم خاک تو سرمواسه هزار تومن باید التماس اینو کنممن بدبختم😔

مادرت خیلی ظلم کرد در حقت به زور شوهرت داد خب فقیر بودن همین یه لقمه نون رو اونا میخوردن تو هم کنارشون میخوردی ولی تو این زندگی نمیومدی خیلی ها جدا میشن حضانت بچه رو هم نمیگیرن جدا شو زندگیتو بساز اینقدر از خودگذشتگی نکن بدون بچه میتونی بری خونه مادرت

مادرت خیلی ظلم کرد در حقت به زور شوهرت داد خب فقیر بودن همین یه لقمه نون رو اونا میخوردن تو هم کنارش ...

تو حرف راحته 

تو واقعیت سخته جدایی مادر از کودکش😔😔😔😔

دوتایی حریفش نمیشدید؟لااقل باچوبی چیزی میزدینش دلتون خنک میشدصبورباش ومنتظریه روزی میرسه فلج میشه می ...

ن زور ما نمیرسه بهش ۱۰۰‌کیلو هست چجور ی زن ضعیف حریف این آدم بشه چجور😭😭😭😭😭😭

این دنیا هم عذاب میبینه ، عذاب اونور قاعدتا شدیدتر و واویلاتره ، عذاب این ور رو ممکنه در نهایت دلت ب ...

😔منتظر اون روز هستم خدا جواب دلشکسته مارو میده مطعمنم

خودم همونجا افتادم رو دست و پای مادرم و. گریه کردمخاک بر سر منخدا منو. کاش میکشت ولی صورت بغض آلود و ...

ازمادرت معذرت خواهی نکرد

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
ن زور ما نمیرسه بهش ۱۰۰‌کیلو هست چجور ی زن ضعیف حریف این آدم بشه چجور😭😭😭😭😭😭

انشالله یه روز جوجه میشع میتونید بزنیدش چطور احترام مادر تونگه نداشت تقصیرمادرشه اینجور پسرشوتربیت کرد

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
تو حرف راحته تو واقعیت سخته جدایی مادر از کودکش😔😔😔😔

اره ولی الان خیلی ها اینکارو میکنن اولش سخته بعد میری دنبال آیندت درس بخون کاربگیر وقتتو پرکن عادت میکنی بعد هم انشاالله یه شوهر خوب گیرت میاد خودتو قوی کن بگو میتونم