2777
2789

یه زمانی مسخرشون میکردم و فکر میکردم که زندگیشون خیلی تباهه و هدفشون فقط شوهر کردنه(منظورم از زود ازدواج کردن از ۱۸ تا ۲۲ سالگیه) ولی الان که یکم سنم بالا رفته میتونم بگم اگه زودتر ازدواج میکردم روح و روانم خیلی سالم تر بود.. بابت لباس پوشیدنم خیلی تحت فشارم.. کلی تهمت بهم زده میشه.. همش دعوا همش استرس.. به شدت کمبود محبت دارم و وقتایی که تحت فشارم هیشکیو ندارم کنارش اروم شم.. با برادرام بابت گیر دادناشون قطع رابطه کردم.. خرجم بالا رفته از شهریه و لباس و خورد و خوراک بگیر تا رسیدگی به ظاهر و هزار تا کوفت دیگه.. از طرف دیگه چون دیر رفتم دانشگاه هنوز دستم تو جیب خودم نیست و هر لحظه حس اینکه مبادا دیگه خونوادم ساپورتم نکنن میاد سراغم.. میدونم ازدواج هم گل و بلبل نیست ولی لااقل از اساسی ترین نیازهای زندگیم محروم نبودم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدمای اطرافت خوب باشن همه جا بهشته..چه زیر سن خونه شوهر چه سن بالا خونه پدر

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

به همین مرحله رسیدم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐