2777
2789
عنوان

حق میدم به دخترایی که زود شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلااا اینجوری نییییس ازدواج لزوما بهترین و واجبترین و لذت بخشترین و اساسی ترین چیز ادمیزاد نییییس اصن... اینکه حالت بده  فقط بخاطر خودته باید با خودت کنار بیایی ک از هر چیزی ک داری لذت ببری... دومااااا حتماااا حتما برو سرکار و با برنامه ریزی خرج کن سوماااا رو کارایی ک میکنی و رفتارات ی ذره کنترل داشته باش ک کسی بهت گیر نده چهارماااا چراااا ما زنا فک میکنیم ک حتمااا ی مردی باید حتما کنارمون باشه تا خرجمونو بده و ماهم ازش لذت ببریم و حالمون خوب باااشه؟؟؟ حتی میتونی سالها بدون هیچ مردی باشی و  و رو پای خودت وابسی و لذا دنیارو ببری... و حااال آدما چ خوب چ بد و خوشحالو ناراحتیشون ب خودشون بستگی داره ک روشون تاثیر نداشته باشه عزیز دلم رو خودت کار کن ک خووتو کنترل کنی  ک ناراحت نشی و تلاستو برای هدفات بزاری 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

منم وقتی ۲۱ سالم بود اولین خواستگارم اومد ولی چون با هیچ پسری ارتباط نداشتم خیلی ناشی بودم و خواهرش ازم خوشش نمیومد و نذاشت ازدواج کنیم منم هیچی بلد نبودم نه دل خواهررو به دست بیارم نه خودمو عزیز کنم

الان پسره تو کوچمونه منو ندیده ولی من گاهی میبینمش زنش خوبه پسرش ده دوازده سالشه، یه خونه سوبلکس داره  با پارکینگ پر از ماشین

ماهم همون کوچه مستاجریم شوهرمم هشتش گرو نهشه، هیچم اخلاق نداره

عزیزم اصلااا اینجوری نییییس ازدواج لزوما بهترین و واجبترین و لذت بخشترین و اساسی ترین چیز ادمیزاد نی ...

ببین برای دخترایی که توی خونواده سنتی هستن تنها زندگی کردن تعریف نشده.. یا خونه پدر یا شوهر.. وگرنه من از خدامه زودتر مستقل شم تنها زندگی کنم.. خونوادم نه اهل سفرن نه خوشگذرونی به منم اجازه ی تنهایی انجام دادنشو نمیدن.. واسه کوچیکترین رفتاری که از نظرشون درست نباشه بازخواست میشم 

نیازا محبتت با چی انجام بدی اونوقت تا پیری😐

با هیییچی... اگررر نیاز جنسی داری ک میتونی ی جورایی حلش کنی اگررر نیازهای دیگه داری بازم اینقدرررر باید رو خودت کار کنی ک بخاطر نیاز هر چیزی با مردی نباشی ما باید یاد بگیریم از سر احتیاج با کسی نباشیم اینقدر باید از هر لحاظ قوی و مقدر و پولدار باشی و روحیه خوبی داشته باشی ک احتیاج خاصی ب مرد نداشته باشی حتی اگرم پیر بشی خودش درست میشه 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

با هیییچی... اگررر نیاز جنسی داری ک میتونی ی جورایی حلش کنی اگررر نیازهای دیگه داری بازم اینقدرررر ب ...

😑اونکه اره باید خودت سرکار باشی پول از خودت باشه ولی وقتی سر پیری بچه ی نداشته باشی دلخوشی تو زندگیت نباشه همش کار باشه چقد مسافرت تنهای چقد تو خونه تنها بمونی خو ادم دیونه میشه

ببین برای دخترایی که توی خونواده سنتی هستن تنها زندگی کردن تعریف نشده.. یا خونه پدر یا شوهر.. وگرنه ...

دقیقاااا میفهمم چی میگی... خوب دیگه متاسفانه همه خانواده ها باید رو خودشون کار کنن ک فشار نیارن ... ولی ما باید قبول کنیم ک خانواده ما تا اخر عمر همینن و درست نمیشه و رو خودمون کار کنیم و خودمونو کنترل کنیم ک باهاشون کنار بیاییم... چ بسا ک خیییلی ها از سر فشار خانواده ها ازدواج هم کردن تازه بدتر هم شده... ب نظر من ادم از خانواده وو پدر و مادر کتک بخوره یا تو فشار باشه خیلی بهتره تا غریبه ای ک از راه میاد و ب ادم دستور میده و تازه باید مسعولیت اونم ب گردن بگیره همه جیز دیگه شریکی میشه همه چی ک گل و بلبل نیییییس...