یه زمانی مسخرشون میکردم و فکر میکردم که زندگیشون خیلی تباهه و هدفشون فقط شوهر کردنه(منظورم از زود ازدواج کردن از ۱۸ تا ۲۲ سالگیه) ولی الان که یکم سنم بالا رفته میتونم بگم اگه زودتر ازدواج میکردم روح و روانم خیلی سالم تر بود.. بابت لباس پوشیدنم خیلی تحت فشارم.. کلی تهمت بهم زده میشه.. همش دعوا همش استرس.. به شدت کمبود محبت دارم و وقتایی که تحت فشارم هیشکیو ندارم کنارش اروم شم.. با برادرام بابت گیر دادناشون قطع رابطه کردم.. خرجم بالا رفته از شهریه و لباس و خورد و خوراک بگیر تا رسیدگی به ظاهر و هزار تا کوفت دیگه.. از طرف دیگه چون دیر رفتم دانشگاه هنوز دستم تو جیب خودم نیست و هر لحظه حس اینکه مبادا دیگه خونوادم ساپورتم نکنن میاد سراغم.. میدونم ازدواج هم گل و بلبل نیست ولی لااقل از اساسی ترین نیازهای زندگیم محروم نبودم..
😑اونکه اره باید خودت سرکار باشی پول از خودت باشه ولی وقتی سر پیری بچه ی نداشته باشی دلخوشی تو زندگی ...
همش ک تنهاااایی نیس... منظورم اینکه کلااا خودتو درگیر ی مرد نکنی مسعولیتشو نگیری یا چند بارم با جنس مخالف بری بیرون و اینور و اونور ... یا با فامیلا و دوستان و اینااا... بببین اگررر تو همین جوونی رو خودت کار کنی ک اویزون این مردها نباشی تو سن میری خودش همه چی حل میشه باید خودت راهشو پیدا کنی اینقدددررر باید اینور و اونور کنی و با خودت کلنجار بری تا بفهمی با تنخایی خودت چجوری زندگی کنی
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره