2777
2789
عنوان

عکس دست گلم چطووووره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگه😍

یه پیشنهاد اگر دوزش کاغد طلقی شیشه ای بزنی یعنی پلاستیکی حس میکنم قشگنتر میشه اینا که لبه اشون رنگیه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
وای خدا چقد گشنگه

چشات قشنگه 

الان من اگه اینو به عنوان هدیه به خواهرم بدم بدش نمیاد؟؟ تولدشه در کنار کادو .چون مصنوعیه میگم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

چشات قشنگه الان من اگه اینو به عنوان هدیه به خواهرم بدم بدش نمیاد؟؟ تولدشه در کنار کادو .چون مصنوعیه ...

با چی درست کردی

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
قشنگه😍یه پیشنهاد اگر دوزش کاغد طلقی شیشه ای بزنی یعنی پلاستیکی حس میکنم قشگنتر میشه اینا که لبه اشو ...

پیشنهادت عالیه و من یه عصر تا شب دنبال اون کاغذا گشتم ولی پیدا نکردم .اصلش با اون کاغذاست اصلا

پیشنهادت عالیه و من یه عصر تا شب دنبال اون کاغذا گشتم ولی پیدا نکردم .اصلش با اون کاغذاست اصلا

توی باسلام پیدا کردم برات دونه ای ۱۴ تومنه

میخوای لینک بفرستم؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
چشات قشنگه الان من اگه اینو به عنوان هدیه به خواهرم بدم بدش نمیاد؟؟ تولدشه در کنار کادو .چون مصنوعیه ...

چرا بد باشه عالیه هنر دست خودته قطعا برای کادو دادن با ارزشه 

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
توی باسلام پیدا کردم برات دونه ای ۱۴ تومنهمیخوای لینک بفرستم؟

دونه ای ۱۴ یا بسته ای؟ اره بفرست چون سالگرد ازدواجمونم نزدیکه بچها گفتن قشنگ شده میخوام بازم درست کنم