2777
2789
عنوان

از همتون کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 62 پست
بدبختی اینه نمیدونم اصلا چرا همچین چیزی میخوام ولی میدونم حوصله اینو ندارم از صفر یه آدم رو بسازم به ...

ببین منم فکر میکردم مردی که سنش بالا باشه درک و شعور بهتری نسبت به زندگی داره و راهنمای من هست اما متاسفانه همسر من اصلا نسبت به مسائل درک شعور نداشت و برحسب ذهن مریضش قضاوت میکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه گفتم ازدواج نکردم سنمم زیاد نیس بین ۲۰ تا ۲۵

هیچی عزیزم اونقد تو این فکر بمون که با یه تجربه تلخ بفهمی اشتباه کردی و از همون اول این فکر رو باید از خودت دور میکردی این مردها خیلی چندش بودن که زنشون ولشون کرده و حتی بچشون رو هیچی تو فقط به این افکارت ادامه بده 

نه نترررس دختر خووووب... شاید اینی تو میگی اشتباه تر باشه ... میدونی چرا اینجوری فکر کردی؟؟؟ بخاطر ا ...

مرسی از راهنماییتون واقعا به همین فکر میکردم 

قطعا ازدواج نمیکنم ولی این حس ها آزارم میداد میدونم اشتباهه همین خوبه لاقل دنبال چاره ام براش سعی میکنم بهتر فکر کنم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

یعنی احساس میکنی لیاقت یه پسر مجرد رو نداری؟

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

هیچی عزیزم اونقد تو این فکر بمون که با یه تجربه تلخ بفهمی اشتباه کردی و از همون اول این فکر رو باید ...

من پافشاری رو فکرم ندارم که تایپک زدم کمک میخوام 

وقتی کمک خواستم یعنی میدونم اشتباهه نمیدونم چیکار کنم فقط چرا اینجوری میگید اخه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

تمایل ندارم بیشتر دنبال فرار از سختی ام انگار حس میکنم اونا پخته ترن حمایتگر ترن تا کسی که ازدواج نک ...

پس بخاطر شرایط خانوادگیته که این فکر رو داری فکر می‌کنی اگه با همسن خودت باشی طرد میشی ممکنه بعد چند وقتی نخوادت اعتماد بنفست پایینه عزیزم ببرش بالا رو خودت کار کن من همیشه بهترین تیپ ها رو میزدم هیچی توی خودم کم ندیدم و با بهترین مورد ها ارتباط می‌گرفتم و جذب کردم هر چی فکر کنی جذب میکنی من اینو ایمان دارم 

ممنونم ببخشید اگر پریود باشم بخونم اشکال نداره

نه فقط لمس نکن

پس بخاطر شرایط خانوادگیته که این فکر رو داری فکر می‌کنی اگه با همسن خودت باشی طرد میشی ممکنه بعد چند ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم ازت

یعنی احساس میکنی لیاقت یه پسر مجرد رو نداری؟

دقیقلااا زدی تو خال 

من پافشاری رو فکرم ندارم که تایپک زدم کمک میخوام وقتی کمک خواستم یعنی میدونم اشتباهه نمیدونم چیکار ک ...

میدونی اشتباهه با تموم وجود بجنگ این فکر و از ذهنت بیرون کنی که مبادا اشتباه بکنی تو این دوره زمونه تایوان هر اشتباهی خیلی سخت داده میشه 

استارتر رابطه‌ت با بابات چطوره؟

رابطه بد نیس ولی هیچ وقت حمایت نکرده 

تشویق نکرده کمک نکرده بم برا حل مشکلاتم 

چرا هیچکس بهش نگفت باید بره روانشناس؟!

استارتر. عزیزم شما قطعا نیاز داری با یه روانشناس صحبت کنی. نه بخاطر اینکه ازدواج کنی! بلکه بخاطر اینکه چیزی که ازش حرف میزنی نشونه مشکلات دبگه ای در لایه های زیرین روحته

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.