2777
2789

ما با هم سلام علیک داشتیم و حس میکردم اونم ازم خوشش میاد ، ولی چندباری فرصت نشد بهش سلام بگم مثلا با گروهی از پسرا اومد کلاس من خودم رو به ندیدن زدم و سلام ندادم چون به جمع پسرا نگا نمیکنم  ، یا مثلا موقعیت جوری پیش میومد همدیگه رو تو جمع میدیدیم فرصت سلام نشد ، منم دوستام میگن از بیرون دختر مغروری بنظر میرسی

حالا وقتی اونو میبینم بی محلی میکنه از دور نگا میکنه ولی از نزدیک سلام نمیده منم چون اون سلام نمیده منم سلام نمیکنم 

اما با دختری که میدونه باهاش میونه ندارم با لبخند حرف میزنه البته در مورد درس

بنظرتون تقصیر منه ؟ 

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب سلام ندادی بهش برخورده

خوب چرا اون اول سلام نداد 

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
خب سلام ندادی بهش برخورده

خیلی ناراحتم برعکس با بقیه خیلی عادی رفتار میکنم ولی وقتی اونو میبینم نمیدونم چیکار کنم یادم میره

خیلی ناراحتم برعکس با بقیه خیلی عادی رفتار میکنم ولی وقتی اونو میبینم نمیدونم چیکار کنم یادم میره

عزیزم چون روش کراش داری حساس شدی یه جور حس حسادت یه جور باهاش صحبت کن ببین تمایل داره باهات باشه اگر نه فراموش کن خودتو اذیت نکن

شاید فکر کرده بهش بی محلی کردی بهش برخورده. سره صحبتو باهاش باز کن سره موضوع درسی و... ببین چجوری رف ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

بنظرت ضایع نیست ؟ آخه من دیدم اون بی محلی میکنه منم بیمحلی کردم ، الان با چه رویی سوال بپرسم 🥲

عزیزم چون روش کراش داری حساس شدی یه جور حس حسادت یه جور باهاش صحبت کن ببین تمایل داره باهات باشه اگر ...

بمیرم هم نمیتونم ممکنه بگه من حسی بهت ندارم تا آخر عمرم خودمو سرزنش میکنم یا افسرده میشم 

کاش اون جلو بیاد سر صحبتو باز کنه 

اصن اگه دوستم داشت سرصحبت باز میکرد 

مرسی عزیزم از راهنماییت

بمیرم هم نمیتونم ممکنه بگه من حسی بهت ندارم تا آخر عمرم خودمو سرزنش میکنم یا افسرده میشم کاش اون جلو ...

اگر نمیتونی فراموشش کنی یه راهی پیدا کن باهاش صحبت کن البته حواست باشه ادم مزخرفی نباشه

مرسی عزیزم از راهنماییت بنظرت ضایع نیست ؟ آخه من دیدم اون بی محلی میکنه منم بیمحلی کردم ، الان با چه ...

عزیزم پسرا اکثرا شکاکن، میگم 1 درصد اگه فک کنه تو بی محلی کردی براش رفع بشه، سوال درسی بپرس اگه دیدی بازم سرد رفتار کرد دیگه کلا تحویلش نگیر. 

عزیزم پسرا اکثرا شکاکن، میگم 1 درصد اگه فک کنه تو بی محلی کردی براش رفع بشه، سوال درسی بپرس اگه دیدی ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت و وقت گذاشتنت 

اونروز شاید آخرین روزی بود که دیدمش ، امروز امیدوار بودم اونم امتحان داشته باشه باهاش حرف بزنم نداشت ، آخرین امتحان رو که دادم بعد از بیرون اومدن از دانشگاه یه حس دلتنگی و غریبی بهم دست داد 

حالا امیدوارم روز کنفرانسش بامن بیفته و بتونم طوری حرف بزنم که ضایع نشه

میشه برام دعا کنی 

عزیزم امیدوارم اگه مناسبته و خیره رابطتون جور بشه و بهم برسید😍

فدات مهربون🌹🌹🌹