2777
2789

گرون خریدم بعدش استفادم نشد گذشت زمانو حس نکردم یه سال گذشت  الان نیازش دارم پولشم زورم میاد بدم بنظرتون مشکلی پیش میاد ؟

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایی فکرمیکنید اصلا؟😐😐😐😐

نخور 

از شما که پرستاری بعیده دیگه😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
خدایی فکرمیکنید اصلا؟😐😐😐😐نخور از شما که پرستاری بعیده دیگه😐

ن واقعا اذیت میکنه ؟ فقط میخام تپش قلبم بیاد پایین نمیخام برم پول بدم قرص جدید بگیرم کارکردش برام حیاتی نیست

ن واقعا اذیت میکنه ؟ فقط میخام تپش قلبم بیاد پایین نمیخام برم پول بدم قرص جدید بگیرم کارکردش برام حی ...

اره اذیت میکنه و پر از ضرر هست خوردنش 

نکن همچین کاری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نخوری بهترهولی کلا به ما گفتن قرص تاریخ انقضاش بگذره دیگه تاثیری نداره به اون صورتخوردنش الکیه تنها ...

همین که مسمومیت و خطر نداشته باشه خوبه

بیزوپرولوله زیاد اثر درمانی نداره