2777
2789
عنوان

ازدواج بدون مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 43 پست

اجازه نمیدوم دخترم بدون مهریه باشه 

و اصلا و ابدا اجازه نمیدم مرد مطلقه خواستگاری کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پس بی خیالش بشم . یکم شک کردم به تصمیمم

آره حتما بیخیالش بشو 

ماهاکه مهریع داریم واسمون شاخ شونه میکشن چه برسه دستت به جایی بند نباشه تازه یه طلاق هم داشته

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ زن مسلمانی بدون مهریه نمیتونه عقد بشه.

منبع فرمایش 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

مادر من با مهریه یک سکه من مشکل نداشتنولی بخاطر قانون ارث عاقلانه اینه شما مهریه منطقی داشته باشید ب ...

منم به خاطر قانون ارث و چند همسری مردان معتقدم مهریه باید باشه. اگه من امروز این ازدواج و قبول کنم ، چندسال دیگه این آقا بره پی هوس جدید و واسه اون هوس جدید مهر تعیین کنه چی!؟ زندگی من می‌ره رو هوا. چه تو زندگی چه بعد از مرگش. این مورد هم نمیشه گذشت

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

منم به خاطر قانون ارث و چند همسری مردان معتقدم مهریه باید باشه. اگه من امروز این ازدواج و قبول کنم ، ...

بله 

ولی خب مهریه هم باعث نمیشه این کار رو نکنن

مهریه جبران مالی یه قسمت این ماجراست نه جبران اسیب روانی اش

شناخت و تربیت مهمه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منبع فرمایش

شنبه صبح زنگ بزن از دفاتر ازدواج بپرس.

حتی شده یه سکه یه مبلغی مثلا صدهزارتومن . یه چیزی باید باید مهریه تعیین شه. حتی اگه بعد از خوندن خطبه عقد مهریه بخشیده شه اما باید قبل از خطبه حتما یه مبلغی هرچندناچیز بعنوان مهریه مشخص شه.

شنبه صبح زنگ بزن از دفاتر ازدواج بپرس.حتی شده یه سکه یه مبلغی مثلا صدهزارتومن . یه چیزی باید باید مه ...

شما همین الان سایت همه مراجع رو چک کن 

ازدواج دائم بدون مهریه میشه

صیغه نمیشه

بله ولی خب مهریه هم باعث نمیشه این کار رو نکننمهریه جبران مالی یه قسمت این ماجراست نه جبران اسیب روا ...

بله مانع نمیشه ولی حداقل اگه مهر باشه من میتونم حقم و از اون زندگی بردارم و برم اما اگه مهر نباشه و اون آقا زن دیگه ای حالا یا صیغه و دایم بگیره و اون خانم برای مهریه اقدام کنه من هم باید بار روانی خیانت و تحمل کنم ، هم زندگی ای که چندسال توش زحمت کشیدم و از خیلی خرج ها و خواسته هام گذشتم که به یه امنیت مالی برسه رو یه زن دیگه میاد جمع می‌کنه می‌ره. تازه این فرض در صورتیه که خود مرد اهل طلاق دادن نباشه وگرنه که به خاطر عدم مهریه می‌تونه خودش راحت طلاق بده.

از اون طرف این آقا قبلا شغل دولتی داشته و از شغلش اومده بیرون. احساس میکنم این کارش هم برای فرار از پرداخت مهریه ی خانمش بوده. چون مردی که شغل دولتی داره قسط مهربه ی خانمش رو از حقوقش هر ماه کم میکنن

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

برامن نیاز ب چک نداره خودم توی دفتر ازدواج کارمیکنم .

پس خودتون رو به اشتباه مرجع ندونید 

اره 

کلا موافق مهریه نیستم.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نه به هیچ وجه این از الان به فکر طلاقه

جالبه بدونی اینقدر پرروعه که به من میگه شما فکر طلاقی که حرف مهریه میزنی 

اینکه میگن ارزش زن تعیین میشه و اینکه پشتوانه زن هست نظرتون چیه؟

سلام

ارزش زن و پشتوانه زن خودشه

من به حق تنصیف بیشتر معتقدم

ولی مهریه هم شخصی هست و نمیشه جز در مهریه خودمون صاحب نظر باشیم