2777
2789
عنوان

ازدواج بدون مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 43 پست
برامن نیاز ب چک نداره خودم توی دفتر ازدواج کارمیکنم .

https://fa.wikifeqh.ir/%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC_%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86_%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86_%D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87_(%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86)

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

پس خودتون رو به اشتباه مرجع ندونید

مگه گفتم مرجع هستم!!!! کارمند دفتر ازدواج و طلاقم . طبق قانون برای هرزنی در ازدواج مهریه باید تعیین شه وگرنه در زمان طلاق دادگاه برای اون زن مهریه تعیین میکنه بنام مهرالمثل ک نسبت ب مهریه بستگان زن تعیین میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه گفتم مرجع هستم!!!! کارمند دفتر ازدواج و طلاقم . طبق قانون برای هرزنی در ازدواج مهریه باید تعیین ...

پس نفرمایید بدون مهریه ازدواج نمیشه.چون همین الان گفتید اگر مهریه تعیین نشه یا نباشه موقع طلاق ،قانون تعیین میکنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

جالبه بدونی اینقدر پرروعه که به من میگه شما فکر طلاقی که حرف مهریه میزنی

من باشم چونه نمیزنم فقط میگم نه 

مهریه ربطی به طلاق نداره هر وقت بخوای میتونی بگیری 

حالا نمیگم ۱۰۰۰تا سکه 

ولی خوب باید یه اندازه معقول مهریه داشته باشی 

پس نفرمایید بدون مهریه ازدواج نمیشه.چون همین الان گفتید اگر مهریه تعیین نشه یا نباشه موقع طلاق ،قانو ...

باید تعیین بشه حتی در حد یه شاخه گل .یا شاخه نبات یا قران . باید تعیین شه. 

سلامارزش زن و پشتوانه زن خودشهمن به حق تنصیف بیشتر معتقدمولی مهریه هم شخصی هست و نمیشه جز در مهریه خ ...

سلام مهربانو 

دقیقا منم همین نظرو دارم 

و مخالف مهریه هستم اصلا جالب نیست انگار قراره خودتو بفروشی درواقع همینم هست 

پس نفرمایید بدون مهریه ازدواج نمیشه.چون همین الان گفتید اگر مهریه تعیین نشه یا نباشه موقع طلاق ،قانو ...

نه مهریه حتی میتونه یه دونه شاخه گل هم باشه 

آین آقا لابد یه شاخه گل یا قرآن مهر میکنه اینجوری موقع طلاق اون قانون دیگه اجرا نمیشه

سلام مهربانو دقیقا منم همین نظرو دارم و مخالف مهریه هستم اصلا جالب نیست انگار قراره خودتو بفروشی درو ...

سلام

به منم حس زیبایی نمیده

ولی خب از طرفی عرف هست و از سمت دیگه اینکه زن در طبقات ارث نیست

نه مهریه حتی میتونه یه دونه شاخه گل هم باشه آین آقا لابد یه شاخه گل یا قرآن مهر میکنه اینجوری موقع ط ...

فرمایش اول ایشون با الان فرق داره

کمی قبل تر گفتن زن مسلمان بدون مهریه عقد نمیشه

سلام مهربانو دقیقا منم همین نظرو دارم و مخالف مهریه هستم اصلا جالب نیست انگار قراره خودتو بفروشی درو ...

من با حرف شما مخالفم . چون ازدواج تو ایران همون فروش زن به مرده چه مهریه باشه چه نباشه ، شما خودت رو می‌فروشی ولی بدون مهریه فقط مجانی خودت رو فروختی و اینکه باید چوب هر اتفاقی که ممکنه تو طول زندگی بیفته به تنت بمالی. چون مردادحتی با وجود مهریه هم تو زندگی هار هستن ، چه برسه مهریه نباشه

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

سلامبه منم حس زیبایی نمیدهولی خب از طرفی عرف هست و از سمت دیگه اینکه زن در طبقات ارث نیست

هم مشکل ارث هست ، هم حکومت برای اشتغال زنان که وابستگی مالی اونا به مرد رو کم کنه حرکتی نمیکنه ، برعکس قوانین و شرایط فرهنگی و اقتصادی کشور جوری تنظیم شده که زنها از نظر مالی به مردها وابسته باشن. اگه تو یه کشور با برابری فرصت های شغلی و دستمزد بودیم و پدر و برادر و شوهر دخالتی تو مسیر زندگی یه دختر که کجا کار کنه یا نکنه نداشتن ، آره مهریه چیز بیخودی بود هر چند باید قانون تقسیم اموال باشه حتی در اون صورت هم . قانون تصنیف هم تو کشور ما نه ضمانت اجرایی داره نه به اون شکل که باید اعمال میشه. تنضیف فقط درو صورتی اعمال میشه که مرد خواستار طلاق باشه . یعنی اگه زنی به خاطر مشکلات اخلاقی شوهرش طلاق بخواد تنصیف اموال براش اجرا نمیشه ، از اون طرف هم تصمیم با قاضیه و واقعا نصف اموال مرد نیست و قاضی ها طبق صلاح دید خودشون تصمیم میگیرن که مرد چه مقدار اموالش رو به زن انتقال بده

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

هم مشکل ارث هست ، هم حکومت برای اشتغال زنان که وابستگی مالی اونا به مرد رو کم کنه حرکتی نمیکنه ، برع ...

تمام حقوق تا وقتی توی عقدنامه باشن 

بجز مهریه

تضمین اجرایی نداره

باید جدا ثبت بشن