2777
2789
عنوان

ازدواج بدون مهریه

256 بازدید | 43 پست

دخترای مجرد قبول میکنید با یه آقا که خونه و ماشین داره و حق طلاق هم میده بدون مهریه ازدواج کنید. در مورد اخلاقش هم هنوز خیلی مشخص نیست چطوریه ولی به نظر آدم آروم و معقولی میاد. این آقا سابقه ی طلاق هم داره ولی کلا می‌خوام بدونم اگه چنین کسی سابقه ی طلاق هم نداشت کسی بدون مهریه قبولش میکرد یا نه.

اگه مادر هستین اجازه میدین دخترتون بدون مهریه ازدواج کنه!؟

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

ابدا

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

مادر من با مهریه یک سکه من مشکل نداشتن

ولی بخاطر قانون ارث عاقلانه اینه شما مهریه منطقی داشته باشید 

بعد استفاده از حق طلاق رو منوط به بذل همه یا قسمتی از مهریه کنید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اصلا بدون مهریه ک نداریم . عقد باطله.

عقد دائم میشه

متعه نمیشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه به هیچ وجه خونه و ماشین مال خودشه چه خیری به خانم داره

پس بی خیالش بشم . یکم شک کردم به تصمیمم

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

من باشم قبول نمیکنم

نبود مهریه میتونه یه مردو به راحتی تا دم طلاق بکشونه

هرچند مهریه نداشتن باعث میشه بفهمی تو رو واقعا بخاطر خودت میخواد یا از ترس مهریه ست که جدا نمیشه

بلایی که نامزد عقدی سابق من سرم اورد و بخاطر مهریه با دروغ و دغل بازی دو سال تمام وقت و عمر منو هدر داد تا بتونه مهریه رو بپیچونه

منم کل مهریه که حق قانونیم بود و پرت کردم تو صورت خودش و خونواده ی گدا گشنش