2777
2789

ی ماه به بهانه خستگی اسباب کشی ۳ روز رفتم خونه مادرم

اینقدر ناراحت و عصبی بودم 

با خودم گفتم دیگه برنمیگردم

زنگ‌زد برگرد گفت چرا نمیایی گفتم خسته ام نمیخوام باهات زندگی کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ماه به بهانه خستگی اسباب کشی ۳ روز رفتم خونه مادرماینقدر ناراحت و عصبی بودم با خودم گفتم دیگه برنم ...

خب بعد چی‌گفت؟

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

خب بعد چی‌گفت؟

هی زنگ زد گفت برگرد

گفتم تو کم محلی میکنی 

پیش من نمیخوابی

گفت جبران میکنم

تا چهار شب خوب بود میومد رو تخت

منم خوشحال بودم

بعد دوباره به بهانه کار رفت تو هال

هی زنگ زد گفت برگردگفتم تو کم محلی میکنی پیش من نمیخوابیگفت جبران میکنمتا چهار شب خوب بود میومد رو ت ...

اسی باید یک حرکتی بزنی

برو روتختی و بالشت و پتو تو عوض‌کن...ست پتو و بالشت بخر و دیوارهای اتاق تو به سلیقه خودت همرنگ با همون ستی که می‌خری رنگ بزن...عود با جاعودی هم بگیر بزار توی اتاقت ...هم اتاق بوی خوبی بگیره هم حال و هواتون عوض بشه

ببین درست نمیشه اینطوری 

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

اسی باید یک حرکتی بزنیبرو روتختی و بالشت و پتو تو عوض‌کن...ست پتو و بالشت بخر و دیوارهای اتاق تو به ...

شاید اتاق براش درگیره...شاید فضای سنگینی داره...

نمی‌دونم منظورم اینه که جای بهونه براش نذار...که اگه بعداً خواستی اقدامی کنی بهونه الکی نداشته یاشه

اسی باید یک حرکتی بزنیبرو روتختی و بالشت و پتو تو عوض‌کن...ست پتو و بالشت بخر و دیوارهای اتاق تو به ...

کردم بخدا

روتختی رو عوض کردم

خودشو بردم رنگشو انتخاب کنه

اتاق رو خشکل میکنم‌ و عطر میزنم

از پسش برنمیام

باور کن خیلی تلاش کردم

بعضی شبا میرم هی صداش میزنم میگم بیا اتاق بخواب

هی میگه الان میام اما نمیاد

چقدر خودمو تحقیر کنم

شاید اتاق براش درگیره...شاید فضای سنگینی داره...نمی‌دونم منظورم اینه که جای بهونه براش نذار...که اگه ...

والا اتاق اینقدر شیکه هر کس میاد میگه چقدر اتاقتون شیک و خوش سلیقه ایه

کردم بخداروتختی رو عوض کردمخودشو بردم رنگشو انتخاب کنهاتاق رو خشکل میکنم‌ و عطر میزنماز پسش برنمیامب ...

عزیزدلم دیگه به نظرم وقته یک اقدام بزرگی بکنی...حداقل با مامانت صبحت کن در این مورد بعدم یک‌چند مدتی برو خونه مامان بابات بهش بگو بودن و نبودنم توی این خونه تاثیری نداره پس میرم جایی که برای حضورم ارزش قائل باشن...تا یک هفته اینا بمون ببین چیکار می‌کنه...بعدم شرط بذار تا باهاش نری پیش تراپیست برنگردی خونه