2777
2789
عنوان

پارسال همین موقع ها با همسرم صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست
اره میگم یادته یه کاربری بود به اسم ساحل خشک🥲 ازش خبر نداری

خدا حفظش کنه 

نه این کاربر اصلا یادم نیست 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا حفظش کنه نه این کاربر اصلا یادم نیست

تاپیک لباس برای بارداری زدم شما اومدی ایشونم بود باهم چت میکردیم مال چن ماه پیشه 🥲

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

تاپیک لباس برای بارداری زدم شما اومدی ایشونم بود باهم چت میکردیم مال چن ماه پیشه 🥲

خبر ندارم گلم 

الان گفتی یه چیزایی تو ذهنم اومد  اگر درست باشه 

اونم باردار بود درسته ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خبر ندارم گلم الان گفتی یه چیزایی تو ذهنم اومد اگر درست باشه اونم باردار بود درسته ؟

بله

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

بله

یادم اومد از من جلوتر بود 

احتمالا زایمان کرده فرصت نداره بیاد سایت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پایدار باشیدرشته ت چیه اسیالان شاغلی

قربونت گلم 

شیمی کاربردی خوندم 

تصمیم دانم برم منتها دیگه ازدواج کردم ، شوهرمم گفتم همه جوره ساپورت میکنم ، منم از خدا خواسته نرفتم😁

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
عه بی تلبیت اون سینا که پروپاچشو نشونمون دادی برات کافی نیس؟ 😁😅🤣

خوابه خب🥲🥲

همه جا پلاسی😐😂

از بلایای علیل شدنه دیگه 😔  قرص خوردم پاشدم یکم بکارام رسیدم اینوقت شب بچم عدس پلو میخاس اونقد شعار داد عدس پلو میخام دوتا زدمش تو دلم مونده 😔 دیگه پاشدم مرغو عدس و برنج گزاشتم صبح زود براش درس کنم 

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

از بلایای علیل شدنه دیگه 😔 قرص خوردم پاشدم یکم بکارام رسیدم اینوقت شب بچم عدس پلو میخاس اونقد شعار ...

چله ناهت گجه بیخیال هنده جارا عصاب چنینه دا خو مجبوری نینه😂😂صب زو رابه بو چگه بچت ژی عاقله دزانید چ دله ددا چنینه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
چله ناهت گجه بیخیال هنده جارا عصاب چنینه دا خو مجبوری نینه😂😂صب زو رابه بو چگه بچت ژی عاقله دزانید ...

براش سیب زمینی سرخ کردم میگف قاتپی نیس که تشته بهشته نه 😂   کچه بکوب میگف عدس پلو  مخمونو خورد  رو یه کاغذم نوشته بود به سبک خودش اینجوری  . اَدَس پلو. 😂  هی تکرار میکردا

براش سیب زمینی سرخ کردم میگف قاتپی نیس که تشته بهشته نه 😂 کچه بکوب میگف عدس پلو مخمونو خورد رو ...

عای فداش شم من چقد دخترم نازه😍😍چله ناهت فردا صب براش درس کن خوشحال شه منم برم بکپم گلوم گرفته فک کنم مریض شم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عای فداش شم من چقد دخترم نازه😍😍چله ناهت فردا صب براش درس کن خوشحال شه منم برم بکپم گلوم گرفته فک ک ...

نشی عشقم😘

برو این شبا اینقدر دیر میخابیما   حتی جانان