2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بود با همه بوده بعد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 123 پست
لعنت به فضای بی در و پیکر مجازی به بی بندو باری به ز زندگی آزادی به اینستا به زنا و دخترایی که خودش ...

زنی ک شوهر عمم باهاش به عمه خدابیامرزم خیانت کرد دوتا درمیون دندون نداشت قیافش که چرکککک و زشت

چه ربطی داره مردی که بخاد گوهی بخوره میخوره ببخشیدا ولی میگن سوراخ باشه سوراخه دیوار باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میتونم برم اما اون نمیاد ی آدم وحشیه این چیزا رو نمی‌فهمه

خودت بروحتما

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اون قبلاً اصن میگف ازت بچه نمی‌خوام فلان ولی وقتی بچه اومد الان جووووونش می‌ره برا بچش من فک کردم آد ...

خب بچه حسابش برای پدر و مادر جداست

بنظرم اگر شرایطش داری طلاق بگیر چون من تجربه کردم مرد خیانتکار درست نمیشه خدایی نکرده بعدا مریضی جنسی ام بگیره توام میگیری بیا و درستش کن قسم و آیه و پشیمونمم باور نکن من ۴ بار باور کردم بازم تکرار شد

بچت یه مادر با روان سالم میخاد 

دقیقا ب مادرم گفتم مادرم گفت اگر نمیخواستت مجبور نبود خوب بشه پول داره گستاخه ب خودش اما حیف کاش حرف ...

خدا لعنت کنه این مردا رو هرکدومشون ی جور زن بدبخت و میچزونن و عذاب میدن معلوم نیس چه مرگشونه 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓