2777
2789
عزیزدلم دیگه به نظرم وقته یک اقدام بزرگی بکنی...حداقل با مامانت صبحت کن در این مورد بعدم یک‌چند مدتی ...

خودمم به این موضوع فکر کردم

خیلی خسته ام

من خیلی پرانرژی و شاد بودم 

بعد از یکسال افسردگی شدید گرفتم موهام سفید شدن

از بس همه چیز رو ریختم تو خودم

چقدر خوبه خودت راضی هسیاینجوری اذیت نیسی که شاید شوهرت دوستت نداره

بسیار راضیم، از اول بهش گفتم دوست دارم شبها تنها بخوابم، میدونست و قبول کرد

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمم به این موضوع فکر کردمخیلی خسته اممن خیلی پرانرژی و شاد بودم بعد از یکسال افسردگی شدید گرفتم مو ...

نباید اینقدر فداکاری بکنی بخاطر یک نفر توی زندگیت

مشکلت اینه تو خودت رو فراموش کردی...یادت رفته که به راحتی میتونی این زندگی رو تموم بکنی می‌دونم سخته خیلی سخته اما برو تراپیست با شوهرت بعد یک مدت اگه جواب نداد قوی بمون و اقدام کن به چیزی که حس می‌کنی حالت باهاش بهتر میشه...تو هنوز جوونی و یک عالمه کار نکرده داری...مجبور نیستی بمونی توی خونه ای که فقط واسه پخت و پز میخوانت...توی رابطه باید عشق باشه باید امید باشه باید انگیزه باشه...هرکسی باعث بشه ذره ای به خودت حس بد بگیری یا آسیب بزنی بخاطر به خودت باید حذف بشه از زندگیت...نترس 

اصلا نترس که فقط فکر اقدام بهش ترسناکه اما یک مدت که بگذره میفهمی زندگی که توش بودی ترسناک تر از تصمیمی بود که گرفتی

امیدوارم منظورم رو خوب گرفته باشی اگه هر راهی رفتی و دیدی نمیشه خودت رو قربونی نکن:)

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

عالیهمعلومه برای خودت ارزش قائلیآفرینتو اتاق جدا میخوابی؟

فدات، اره گلم جدا وتنها خیلی هم برام لذت بخشه، عزیزم لزوما کنار هم نخوابیدن مانع دوست نداشتن وجدائی نیست

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
نباید اینقدر فداکاری بکنی بخاطر یک نفر توی زندگیتمشکلت اینه تو خودت رو فراموش کردی...یادت رفته که به ...

مرسی عزیزمممم

خیلی عالی گفتی

دارم ذره ذره نابود میشم

خیلی داغون شدم

واقعا از بعدش میترسم از حرف مردم

از سرزنش خانواده

فدات، اره گلم جدا وتنها خیلی هم برام لذت بخشه، عزیزم لزوما کنار هم نخوابیدن مانع دوست نداشتن وجدائی ...

میدونی چیه

من همش این فکر میاد سراغم که شوهرم بمن اهمیتی نمیده

میدونی چیهمن همش این فکر میاد سراغم که شوهرم بمن اهمیتی نمیده

نه بخدا اینطور نیست، من شوهرم رو دوست دارم ولی از اینکه کنارم بخوابه بدم میاد، اصلا هم اتفاق خاصی نیفتاده و با خوبی هم زندگی میکنیم

مرسی عزیزممممخیلی عالی گفتیدارم ذره ذره نابود میشمخیلی داغون شدمواقعا از بعدش میترسم از حرف مردماز س ...

میدونی اون مردم تو هر راهی رو بری باز پشتت در میارن

کم‌کم توی این رابطه میمونی پیر و پیرتر میشی بعد پشتت حرف درمیارن فلانی افسرده شده فلانی شوهرش بهش خیانت کرده که اینطوری شده فلانی فلان درد و گرفته ...

بخوای طلاق بگیری هم ک.&.ص زیاد میگن اما خودت انتخاب کن!

کدوم راه کمتر بهت آسیب میزنه؟!

تو طلاق بگیری فوقش دو سه ماه پشتت حرف درمیارن که اونم نباید برات مهم باشه اما بعدش تو خودتو جمع می‌کنی روحیتو ترمیم می‌کنی میری باشگاه به خودت میرسی یک فن و حرفه ای یاد میگیری و مستقل میشی و میری سرکار...

ولی توی این زندگی بخوای بمونی تا وقتی نفس میکشی باید عذاب بکشی و حرف بقیه رو بشنوی

همیشه که نباید اتفاق خیلی بزرگی بیفته که طلاق بگیری...همین اتفاقات کوچیک می‌تونه ریشه کن کنه اون رابطه رو

عزیزم ممنون میشم برای شادی روح پدربزرگم فاتحه ای بخونی🤍🫂

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

میدونی اون مردم تو هر راهی رو بری باز پشتت در میارنکم‌کم توی این رابطه میمونی پیر و پیرتر میشی بعد پ ...

عزیزدلم از ته دلم طلب مغفرت میکنم برای پدربزرگ عزیزتون و تمام رفتگان🙏🙏🙏🌹🌹

خیلی حرفات بهم انرژی میده

همین چیزای کوچیک ذره ذره نابودت میکنه

من خیلی روحیم تخریب شده

شما با هم حرف هم‌میزنید؟ما خیلی کم حرف میزنیم

اصولا من کم حرفم، ببین عزیزم اینجا خیلی بد بینت میکنن، یا به شک میندازنت، یا مثلا اعتماد به نفستو تخریب میکنن، مشکل از شما نیست فکر نمیکنم هم شوهرتون مشکل داشته باشه فقط دوست نداره کسی کنارش بخوابه مثلا شاید احساس خفگی بهش دست میده، چون خودم همینطورم اصلا هم شوهرم نه بهم خیانت کرده نه تحقیرم میکنه، منم متقابلا بهش احترام میذارم، دوستش دارم فقط دوست ندارم کنارم بخوابه